oroszlan1 - Dominant Male

7
All BDSM partners » Doms, Masters » oroszlan1 - Dominant Male
oroszlan1
42 years old, Dominant Male, 176 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 02. 20. 00:09
Registration time: 2010. 01. 18. 07:47
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 8.50 Point(s) (6 Rate)
A bemutatkozásomat megtalálod az idézeteknél, jobb, ha azonnal oda ugrasz (valójában nem idézet, ha az vagy, akit keresek, érteni fogod).

Független budapesti férfi vagyok, nyitott kalandokra és párkapcsolatra egyaránt. Dominus vagyok, de nem a klasszikus értelemben. Nem követelek, nem büntetek, nem kényszerítek. Mégis, mellettem feloldódik az akaratod, mert tudod, hogy biztonságban vagy. Erényem a fantázia, számos játékban részed lehet. Igen nyitott vagyok, de hamarosan meglátod, át kell értékelned mellettem a hétköznapi fogalmakat.
Fontos számomra hogy művelt legyél, nőies viselkedésű, ápolt, igényes. A játék legyen játék, egymás örömére, de ne keverd a hétköznapokkal.
Aktív vagyok, sok programra hívnak. Ha nem szeretsz kirándulni, sétálni, eseményeken részt venni, jókat enni, zenét hallgatni, akkor nem sokat tudunk egymással kezdeni hosszú távon.
És még valami: a humorom több, mint fárasztó. Ha tetszik, kezeld úgy, mint egyfajta büntetés.

A vágyaimra vagy kíváncsi? Elmondom neked, milyen nőre, milyen kapcsolatra vágyom.
Ápolt, igényes, határozott nő vagy, a kosztümös üzletasszony típus. Szereted kihasználni a megjelenésed és kisugárzásod arra, hogy a férfiakat zavarba ejtsed, ugyanakkor elég kedves vagy ahhoz, hogy felkeltsd bárki figyelmét és kivívd a jóindulatát. Szellemes, művelt, okos nő benyomását kelted.
Hétköznap éled a saját életed, karrier vagy művészi alkotómunka, egyre megy. Gyakran megjelensz mellettem üzleti vagy kulturális rendezvényeken. De mások nem tudják, hogy nem csak mellettem vagy, de a részem, személyiségem egy darabja, amely önálló létben ölt testet és én úgy tekintek rád, mint a legkedvesebb használati tárgyamra.
Mert használlak. Használom a tested, amikor kedvem tartja. Ha nincs rád szükségem, elbocsátalak, ha becsukom az ajtót, nem jöhetsz be rajta engedély nélkül. Ha ahhoz van kedvem, behívlak, az íróasztalra fektetlek és kedvemet töltöm rajtad. Ha nehezen alszom el, addig simogatsz, míg szuszogni nem kezdek. Reggel a szádban ébredek és csak eztán főzöl nekem kávét.
Más alkalommal viszont úgy érezheted, tiéd a világ és benne én is. Nincsenek akadályok, bármit megkaphatsz tőlem, ami az erőmből telik, de nem kell elmagyarázd: én kitalálom a vágyaid és neked csak élvezned kell az életet, mintha örökké tartó születésnapod lenne. Apróságok vagy nagy dolgok, kis kirándulás vagy spontán utazás; egyik nap tűz mellett sütünk szalonnát, a következőben elegáns étteremben balhézunk a pincérrel, amiért túlsütötte a szakács a kacsamellet.
És talán, egyszer, eljön majd a nap, amikor úgy érezzük, hogy egy még sokkal nagyobb kalandot akarunk együtt, valamit, amely akár egy életre szólhat.

Ha erre vágysz, ne habozz. Megengedem, kérlek, utasítalak, hogy jelentkezz.______________________________________________________________
Megjegyzés: a galériáimban található valamennyi képet magam készítettem, kizárólagos tulajdonomat képezik és jogi védelem alatt állnak.
A képeken szereplő személyek valamennyien elmúltak 18 évesek, saját akaratukból és írásos hozzájárulással szerepelnek a fotókon.
A dokumentumok eredeti példányait a szerződésben rögzített címen őrzöm.
______________________________________________________________

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Submissive Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18-35 year
Height: 140-195 cm
Weight: 45-65 kg

Aim of search

Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, French, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Domination, Feeding, Film, Fire, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Stocking, Stocks, Tickling, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, Cooking, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater

Music

Acid, Alternative, Disco, Funky, Gangsta rap, Goa, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Latin, Rap, Reggae, Rock

Movies

Crimi, Family movie, Horror, Romantical, Series, Sex/porn, Thriller, Western

Books

Adventure, Arts, Economy/business, Entertainment, Erotical, Esoteric, Gastronomy, History, Journey, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific