nikoca888 - Switch Female

All BDSM partners » Switches » nikoca888 - Switch Female
Viewed: 4602x
nikoca888
31 years old, Switch Hetero Female, 165 cm, 100 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest, IX. kerület
Last login: 14 hours ago
Registration time: 2013. 04. 28. 17:42
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 7
Kellemes napot(vagy épp más napszakot) kívánok az idelátogató emberkéknek. Nehéz az embernek saját magát kiismerni és még nehezebb másoknak lényegretörően bemutatni azt, akik vagyunk, úgyhogy aki nem szeret olvasni, hozzá se fogjon, de aki szeret, hajrá! :)

Egy mosolygós, vidám lelkületű ember vagyok elsősorban, aki szereti az életet és az embereket. Szeretek új emberekkel megismerkedni, szeretem az új izgalmát, de az ismerős megnyugtató bizalmát, szeretetét is. Azokat, akik kedvesek nekem, szeretem, becsülöm és mindig számíthatnak rám, ahogy természetesen én is elvárom, hogy számíthassak ezekre az emberekre. És szerintem ez így a helyénvaló.
Másodsorban egy pajkos, játékos lány, aki szereti húzogatni az oroszlán bajszát és élvezi a harapását és karmolását, de leginkább az ügyes kis mancsát, ahogy csomót köt. :)
Harmadsorban pedig egy független, határozott nő, aki nem fél pofonvágni és megalázni, ha úgy gondolja megérdemled.
Hogy melyik mikor jön elő? Az attól függ ki melyikhez tud szólni. Egy nő annyira nő, mint amennyire férfi az, aki a közelében van. Tőlünk függ mit tudunk kihozni egymásból. :)

A vágyaim mozgatórugója leginkább a lelki mélységek megismerése és az azokban való elmerülés egy megfelelő partnerrel. Aki volt már ezekben a mélységekben érti miről beszélek. :) Ami a bdsm praktikákat illeti a kötözés, a kiszolgáltatottság az, ami igazán vonzó számomra. Ahogy a testet körbeöleli a finom kis anyag és az ügyes ujjak csomókat varázsolnak rá és pár perc alatt elveszik a testtől a mozgás szabadságát, viszont a lélek szárnyat tud tőlük növeszteni és a magasba röppeni, szárnyalni szabadon, ahogy a hétköznapokban sose. Lehet kissé költőire sikerült, de azt hiszem érthető a lényeg. :) Ami még a bdsm játékokat illeti a keményebb, durvább játékokra nem igazán vagyok vevő. Nem szeretem, ha valaki azzal próbálkozik, hogy ennek az ellenkezőjéről meggyőzzön. Tudom, hogy nem nekem találták ki az erős fájdalmat és a durva alázásokat. A lájtosabb dolgokban szivesen kötök kompromisszumot.

Szivesen veszem a közeledést bárkitől, aki nem csak egy luknak tekint és nem attól tartja domnak magát, hogy bunkó, valamint nem attól tartja magát szubnak, hogy kétségbeesésében, hogy egyedül marad a világban, bármit megtenne egy nőnek. Szóval előnyben a valódi férfiak, akik tudják kik ők és mit szeretnének az élettől és egy nőtől. :) Valamint az olyan emberek, akik az oldal tematikája ellenére egy őszinte barátság reményében keresnek meg.

Ha szimpatikus, amit olvasol, várom leveled és amint tehetem, írok. Ha megfeledkeznék a válaszadásról, de olvasott a levél, elnézést kérek... néha a fejemre kell koppintani és válaszolok... igen, én se vagyok tökéletes. :)

Partner

Singles
Dominant Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian, Slovakian

Interests in BDSM

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Boot fetish, Candle, CBT, Diaper, Dirty talk, Foot worship, High heels, Latex, Mazochism, Pain, Prostate massage

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Chains, Closure, Collar, Domination, Fisting, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Role playing, Slaps, Stocks, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cooking, Drawing, Internet, Movie, Reading, Talking

Music

Classical, Latin, Musical, Rock, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Horror, Romantical, Sex/porn

Books

Erotical, Esoteric, Gastronomy, Novel