nickname - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » nickname - Switch Male
nickname
31 years old, Switch Male, 185 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, XXX. kerület
Last login: 10. 09. 01:15
Registration time: 2015. 01. 01. 22:16
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves erre tévedő!

Tomi vagyok. Budapesten élek. Talpraesett, sportos srác vagyok, és túl szerény ahhoz, hogy azt írja intelligens. Talán még vicces is egy kicsit. :)

Érdekel már egy ideje a BDSM. Egy-két vágyamat megéltem már, de mindig van olyan, ami csak ott motoszkál valahol, és vár a megvalósításra. Ezekhez a vágyaimhoz keresek megfelelő partnert. Mind domináns, mind szubmisszív szerepben átélném ezeket a fantáziáimat.

Tomi, mint domináns:
Szeretem érezni azt, hogy rendelkezem a testeddel. Tetszik a kötözés minden formája, szembekötés, nyakörv, segédeszközök, teljesítendő feladatok, büntetések, jutalmak. Hallottam valakitől, hogy egy igazi domináns férfi nem ad orális szexet. Hát ezt abszolút nem vallom. :)
A határok feszegetése, és az örömszerzés a cél. És minden megengedett, ami ide vezet.

Tomi, mint sub:
Élvezem, ha nem én diktálom a tempót. Ha azt mondják csináljam meg, megteszem. Izgat, amikor semmilyen ráhatásom nincs az eseményekre. Ilyenkor azok a dolgok is kéjes örömöt okoznak, amit sosem tennék meg, még akkor is, ha erőszakkal vesznek rá. Szeretek kikötözve lenni, amikor csak egy segédeszköz vagyok.

Ha úgy gondolod, hogy velem szeretnéd megélni azokat a dolgokat, amikről már régóta ábrándozol, tudod hol érsz el. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, a távolság sem lehet akadály.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-30 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Breast torture, Breath controll, Chinese ball, Closure, Collar, Dildos, Domination, Electrosex, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Mask, Mazochism, Milking, Nippers, Pens, Piercing, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Tweak, Vacuum, Whipping bench

Maybe

Boot fetish, Candle, CBT, Chastity belt, Cross-dressing, Feeding, Jeans, Slaps, Tickling

Exciting

Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Chains, Cross, Dirty talk, Doctor fetish, Film, Hair pulling, Lingerie, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, concerts, Cooking, DIY, Movie, Party, Ping-pong, Playing music, Talking, Winter sports