newlife - Uncertain Male

3
All BDSM partners » Unsure » newlife - Uncertain Male
newlife
36 years old, Uncertain Male, 185 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, BP. KERÜLET 07
Last login: 04. 08. 10:48
Registration time: 2016. 01. 10. 10:16
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nem kategórizálnám magam, mert mindenki mást hoz ki belőlem.

Volt olyan nő aki a külvilág felé szende látszatott keltett, aztán megéreztem az igazságot, és miközben a haját húztam és szájbaköptem, úgy basztam hátulról hogy azt kellett mondogatnia mekkora egy faszimádó kurva.Persze én is elmagyaráztam neki hogy mekkora szeretettel bukik rá a faszra, elég csúnyán beszéltem hozzá, mikor kurtam a száját.Ari volt.Aztán kiskurva lett a beceneve.Szerette..


Volt olyan, akinek olyan szinten volt baszós kisugárzása, hogy mindenki kikezdett vele.Vele azt játszottam hogy külön mentünk le egy szórakozó helyre, ahol végignéztem hogy játszik.Sőt volt olyan is hogy az asztal alatt kivert valakit, miközben a szemembe nézett, amikor tehette.

Volt olyan barátnőm is akinek soha nem volt orgazmusa.Na ott tanultam meg nyalni! Sikerült.Annyira belemerültem hogy már néha addig nyaltam, játszottam vele, míg alig tudott a remegő lábaira állni.Jó ez a többszörös élveztetés is.Combremegésig.

Volt olyan aki egyszerűen felémkerekedett, fojtogatott, lehordott...az is kibaszott jó volt.

Tehát fogalmam sincs mit keresek, de azt hosszútávra, kötetlenül!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breath controll, Dirty talk, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Mask, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting