netta - Submissive Female

161
All BDSM partners » Slavegirls » netta - Submissive Female
netta
23 years old, Submissive Female, 153 cm, 55 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 3 days ago
Registration time: 2013. 06. 14. 16:46
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (7 Rate)
Update: Aktuálisan nem keresek, és ezen a közeljövőben nem tervezek változtatni ^^ Értelmes leveleket baráti célokkal továbbra is szívesen fogadok. :)

-

Papíron 21 évesnek mondott (egyébként látszatra valahol 16 és 23 közt, lélekben meg valahol 3 és 30 közt, hangulatfüggő, döntsd el magad), egyetemista lány vagyok.
Szabadidőm nagy részét a barátaimmal töltöm, koncertekre járok, olvasok, rajzolok vagy festek (odavagyok a színekért...), szeretek kiülni parkokba kikapcsolódni/beszélgetni, belefetrengeni a frissen nyírt fűbe, hallgatni ahogy susognak a fák…igen, borzalmasan szentimentális tudok lenni. Néha meg pont az ellenkezője.

Mindebből kifolyólag ezt a helyet abszolút másodlagosnak tekintem az ismerkedésben, így ha írsz, kérlek ezt vedd figyelembe, csak olyan levelekre válaszolok szívesen, amiknél úgy érzem, hogy túl tud lépni a beszélgetés az alap kérdéseken.
(Nem, a „szia ismerkednék” jellegű, összvissz egy félmondatot tartalmazó levelek nem ilyenek, ha már ráveszed magad, hogy írsz akkor add meg a lehetőséget hogy lássam miért volna értelme pont veled beszélgetni, mivel nap mint nap kapok leveleket, valami alapján ki kell szűrnöm, hogy kivel akarok hosszabb levélváltásba bonyolódni, elvégre mint írtam, nem ezzel szeretem tölteni az időm nagy részét…)

Szubnak vagyok jelölve, mert jobb kategóriát nem találtam, de ne várd, hogy első pillanattól a lábad elé omoljak, azt pedig hogy bólogató kiskutyaként kövesselek, azt a későbbiekben se, számomra nem ezt jelenti a bdsm, hanem kölcsönös megbeszélésen és kreativitáson alapuló érzék-érzet játékot.

Fontos nekem egy másik embernél, hogy legyen véleménye, saját élete…nincs motivációm életet varázsolni olyasvalakinek aki magától nem tud építeni egyet, ellenben szívesen bevonok a sajátomba olyat, aki aktívan részt tud venni a hülyeségeimben és az értelmességeimben egyaránt…

Partner

Singles
Dominant Male, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-28 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Needle

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Collar, Dirty talk, Hair pulling, Nippers, Oral sex (give), Pain, Slaps, Spanking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Billiard, Bowling, concerts, Cooking, Dance, Drawing, Internet, Play, Playing music, Reading, Science, Talking

Music

Alternative, Classical, Drum'n'bass, Folk, Heavy metal, Rock

Movies

Comedy, documentary, Fantasy, Horror, Sci-fi, Thriller

Books

Erotical, Novel, Novels, Poems, Scientific