nemeroszak - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » nemeroszak - Dominant Male
Viewed: 789x
nemeroszak
48 years old, Dominant Hetero Male, 186 cm, 92 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron
Last login: 01. 08. 21:44
Registration time: 2009. 02. 09. 19:33
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Régi adósságom, elsősorban magam felé, hogy leporoljam, átalakítsam reglapom, bemutatkozásom.
Sajnálom kidobni a régit, hisz én voltam, én vagyok az is, csak elavult és megtévesztő, így egy kommentel talán beszórom, szintén poros blogomba, 2012-ben a NŐK napján ( ,ha keresnéd).

Számomra ez a hely valamellyest még mindig "félelemmel", izgalommal vegyes, de elég meghitt, baráti hangulatú szórakozóhely.
A félelem és az izgalom elsősorban annak szól, hogy sosem tudhatod, mikor "akadsz bele" egy különleges partner, egy remek társ, vagy épp egy különleges élmény "megszerzésének" lehetőségébe, és annak is szól, hogy ITT biztos nem kell titkolnod, szégyelned az átlagostól, hagyományostól eltérő fantáziádat, szexuális vágyaid, "perveziód"-at.
Számunkra sokkal inkább az "perverz", aki nem érti, aki ismeret, tapasztalat, és a megértés vágya nélkül elutasítja, megbélyegzi vonzódásunk természetét, módját.

Hogy valójában ki a perverz, mennyire, és miért, azt nem tudom, és nem is akarom eldönteni, csak abban vagyok biztos, ha egy (persze akár nagyon alkalmi) párkapcsolaton belül a felek egyformán kívánják az előttük álló élményeket, egy harmadik személynek nem illene erről erkölcsi véleményt alkotni. Hogy vannak egészségügyi, és pszihés kockázatok, igaz, s törekedni is kell azok tudatos leszorítására, de korántsem hiszem, hogy ezen kockázatokkal magyarázható a társadalom megvetése, ha azt mondod, kedvelem az sm-et, vonzódsz a kikötözéses, elfenekelős odadó, tabumentes szexjátékokhoz.

Fentebb at írtam, izgalmas hely ez, hisz itt "otthon" lehetsz akkor is, ha valójában nem éled meg, csak vonz ez a világ.
Engem most már évtizedek óta, de "csak" vonz.
Lenne, lett volna lehetőségem többször is túllépni egy határt, ( mely meggyőződésem szerint sokkal kisebb, "jelentéktelenebb" lépés, mint itt lenni, és elfogadni magad,) de elsősorban békés családi idillem védelmében, :) , ( másodsorban ugyanezért, csak sokkal belsőbb késztetéssel, mint ahogy azt érzékeltetni tudnám,)maradtam a gyakorlatban nemtu-dom.
Elvben az is akarok maradni...

Akkor mi "haszna" az ittlétemnek, miért poroltam le a bemutatkozásom, miért izgalmas itt lenni, blogolni, levelezni, nézelődni?

Hát, hogy úgy mondjam, tisztában vagyok a kockázatokkal és a mellékhatásokkal, és vállalom azokat. Nem KERESEK partnert, szexpartnert, még barátot se, ( VAN! :) ), de sokszor látok olyan izgalmas reglapot, történetet, képet akár, ami felkelti az érdeklődésem, izgalmam, vágyaim néha, és jó volna ilyenkor "észrevétlenül" közelebb kerülni, és beszélgetésbe elegyedni. Számomra egy őszinte nyitott beszelgetés is "perverzül" izgalmas tud lenni.
Le kell, kellett ezeket írnom, mert ha megkeresnek, vagy megkeresek valakit, már nem olyan könnyű elmagyarázni, hogy mit akarok.
Főleg, ha én sem vagyok vele teljessen tisztába, és főleg, ha azzal viszont tisztába vagyok, hogy vannak előre "láthatatlan", "tervezhetetlen" fordulatok, ha az ember sokat játszik a tűzzel, megégetheti magát.
Benne van ez is a pakliban, de nem ez a cél...

Azt hiszem karakterszámban ez a bemutatkozás a követelményeknek megfelel, hogy azon túl minek, az majd kiderül.
Ritka, hogy én írjak rá elsőre egy szimpatikus partnerre, ha megelőzől, mindketten nyerhetünk Vele :)!
Üdvözlettel:
Nem Erőszak

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Submissive Male

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

German, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Horseriding, Ping-pong, Swimming pool, Winter sports

Music

Blue, Country, Folk, Jazz, Musical, Reggae, Rock, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Comedy, Crimi, Historical, Musical, Romantical, Tale, Western

Books

Erotical, History, Novel, Novels, Poems