mihi - Uncertain Male

All BDSM partners » Unsure » mihi - Uncertain Male
mihi
52 years old, Uncertain Hetero Male, 170 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Borsod-Abaúj-Zemplén, Miskolc
Last login: 01. 09. 09:52
Registration time: 2009. 10. 30. 08:39
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szeretnék bemutatkozni

Én egy 49 éves 170 cm magas és 80 kg-os sportos Miskolci férfi vagyok, barna a hajam kék a szemem. Nagyon régóta vonz a BDSM világa (sajnos mostanáig inkább csak nézőként) de most szeretném a valóságban is kipróbálni az eddig látottakat. A hétköznapokat domináns férfiként élem de a lelkem mélyén egy szub szolga vagyok így mindkét oldalt kedvelem. Nem vagyok független de sajnos a páromat egyáltalán nem érdekli ez a világ így most kénytelen vagyok keresni egy megfelelő partnert. Szeretnék találni egy olyan domináns vagy szub hölgyet akivel havonta tudnánk találkozni 3-4 alkalommal és jól tudnánk egymást érezni.
Téged kereslek ha kedveled a BDSM-et izgatnak a kikötözős, megkötözős, szem bekötős játékok.
-alap: (fájdalom nélkül) simogatós, cirógatós, kényeztetős;
-közép: (enyhe fájdalommal feszegetve a határokat) pálcás, csipeszes;
-felső: (erősebb fájdalommal) viaszos,
Ezeken túl jöhetnek az erotikus töltöttségű esetleg bizarrabb dolgok! Minden további a megbeszéléseken múlik. Ha neked is vannak ötleteid akkor még jobb mert azokat is kipróbálhatjuk. Tehát amint írtam engem mindkét szerep érdekel, szeretem ezeket adni és kapni is. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Helyem sajnos nincs.
Köszönöm, hogy elolvastad az adatlapomat. Ha úgy érzed, hogy a leírtak neked is tetszenek és szeretnéd ezeket Te is kipróbálni akkor kérlek, hogy jelentkezz az elérhetőségeim valamelyikén! Remélem, hogy mielőbb egymásra találunk!
Üdvözlettel: Pisti

Partner

Singles
Uncertain Female

Age: 18- year

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Ass licking, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Feeding, Humiliation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Shaving, Spanking, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Car racing, Cooking

Movies

Action, Adventure, Crimi, War