melicda - Uncertain TV or TS

All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » melicda - Uncertain TV or TS
melicda
38 years old, Uncertain Bisex TV or TS, 183 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Baranya
Last login: 2 days ago
Registration time: 2019. 08. 25. 22:50
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 7
Magamról:
A Crossdressing számomra a valóra vált álmot jelenti. A nők arra születtek hogy szépségükkel, kellemükkel, bájukkal a férfiakat rabul ejtsék. A Crossdressing alkalmával azt az átalakulást élem át mint amikor egy hernyó gyönyörű pillangóvá változik. A nőiség számomra nem azt jelenti hogy az intim részeimet mutogathassam hanem arról, hogy a lehető legkevesebbet látszatsam úgy hogy tökéletes nőnek lássál. Ezt a nőiességet imádom megélni és emiatt mindent imádok benne amitől igazán nőnek érezhetem magam. Hogy mik ezek? Imádom ahogy a tanga a popsimba vág. A melltartó szorítását a mellem alatt miközben a pántja a ringó tömések súlyától a vállamat feszíti. Imádom a harisnyás lábaim finom egymáshoz dörzsölődését miközben magassarkúban billegek határozottan az utamon. Imádom ahogy a lépteim hatására ringó vagy a lábamara feszülő szoknyám alá a lágy szellő belengedezik. Imádom a selyem, a szatén és a bársony puha érintését ahogy a testemet körbeölelik. A szőrme fínom meleg puhasága tesz igazán elegáns dámává. Imádom a rúzs ízét a számon és a kifestett hosszú szempilláimat csodálni a tükörben miközben a hosszú festett műkörmös kezeimmel igazítom a frizurámat. Nőnek lenni nem perverz kukac és plug mutogatást jelent hanem a természet ékkövévé válást amit mint egy műalkotást kell csodálni és tisztelni. Tehát összegezve ne is számíts arra hogy valaha is ruha nélkül láthatsz.

Sub férfiak:
Kellő tiszteletért cserébe meg lesz a jutalmad de sose feledd hogy férfiként nem vagy egyenrangú partner. A feladatod hogy bókolj, a tenyereden hordozz, lesd a kívánságaimat, csókolgasd a nyakam, a kezeimet és a lábaimat ha megparancsolom neked. Kényeztess, istennőként tisztelj! Pórázod a kezembe adod és ÉN vezetlek. Ha kellően alázatos és tisztelettudó vagy akkor esetleg eljátszadozok a kényemre kedvemre a legnemesebb szerveddel amíg az utolsò cseppet is ki nem préselem belőle. Lelkileg megalázlak, kihasznállak. Megköszönöd ha a lábtartóm vagy az ágyelőm lehetsz. Nincs többet szabad akaratod csak az én akaratom létezik és a legfőbb vágyad hogy a parancsaim hiba nélkül teljesítsd és hogy a kedvemben járhass. Féld az Istennődet, remegsz a jelenlétében akkor is ha csak a fejedben vagyok jelen. Nyögsz a rád mért jutalom súlya alatt és könyörögsz az újabb feladatért.

Macho férfiak:
Bókolj, kedveskedj a te cicusodnak és csábíts el. Ölelj szorossan az izmos testedhez,és engedd hogy kezelésbe vegyelek. Mutasd a hatalmas borotvált szerszámodat és engedd hogy a te kis szajhád játszadozzon vele. Tömd tele a te kis ribancod száját a falloszoddal és ajándékozz meg a finom meleg ondóddal ami vulkánként tör ki belőled miközben a te kis szukád nyelvével kényezteti a merev dákódat, kezecskéivel pedig az izmos seggedet markolássza. Tégy asszonyoddá, nőddé, ribancoddá, szukáddá, szajháddá, házi kis kurváddá.

Travik, CDk:
Ismerkedjünk meg, cseréljünk tapasztalatot, és ki tudja hova vezet az utunk. Váljunk együtt tökéletes lánnyá, nővé, asszonnyá.

Hölgyek:
Tanítson hogy igazi nővé válhassak, cserébe bármit megteszek hogy örömét lelje egy alázatos diáklányban. Tanításért cserébe szolgálom az óhajának megfelelően.

A fentieknek megfelelöen virtuális játékokra keresek,
- Férfiakat szolgálatra. Ha kellö képpen tudsz bókolni és a kedvemben járni akkor talán elörébb léphetsz.
- Férfiakat akiknenk feláll a fütyülőjük az adatlapomtól hogy az éteren át leápoljam nekik.
- Travi partnereket mindkettönk örömére
- Domináns ÚRNÖt akinek a nevelése hatására tovább fejlödik a nö bennem is miközben az ÚRNÖ vágyai és parancsai kielégítésre kerülnek.

A lényeg hogy hozd ki belőlem a NŐt, az ASSZONYt, az ISTENNŐt, a szukàt, a ribancot, a szajhát, a perverz picsát.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Male, Uncertain TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Dominant TV or TS - Dominant Female, Dominant TV or TS - Dominant TV or TS, Dominant TV or TS - Uncertain Female, Dominant TV or TS - Uncertain TV or TS, Fetisist TV or TS - Dominant TV or TS

Age: 18-55 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Ass licking, Blindfolds, Bondage, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Cross, Dildos, Dirty talk, Gangbang, Latex, Mask, Nipples, Other tools, Pain, Pens, Public sex, Role playing, Slaps, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Maybe

Foiling, Jeans, Shaving

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Boot fetish, CBT, Collar, Cross-dressing, Domination, Feeding, Foot worship, High heels, Humiliation, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Spanking, Stocking, Transvestitism

Interests outside of BDSM

Leisure

Bowling, Cleaning, DIY, Internet, Movie, Museum, Restaurant, Science, Talking, Theater, TV

Music

Pop, Reggae, Rock, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Comedy, Crimi, documentary, Historical, Sex/porn, Thriller

Books

Economy/business, Erotical, History, Journals/magazines, Journey, Scientific