mdrue - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » mdrue - Submissive Male
mdrue
28 years old, Submissive Male, 187 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Pest, Tököl-Budapest
Last login: 15 hours ago
Registration time: 2016. 10. 03. 01:33
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Én egy magas, szolgalelkű, és rendkívül hűséges szub férfi vagyok. Alapvetően párkapcsolat céljából regisztráltam az oldalra, semmiféle alkalmi kaland nem érdekel. Úgy gondolom, az alá- ill. fölérendeltségi viszony lényege éppen a tartósságban, a hosszútávú „elnyomásban” rejlik, így hát az eseti „szeánszok” és hasonló élmények éppen nem tartalmazzák annak az ízét, amit én a BDSM-ben keresek.

A magam részéről semmiesetre sem tartom elképzelhetőnek, hogy egy nő fölött uralkodjak, de még az egyenrangú kapcsolat is untat. Azt gondolom, férfiként a leggyönyörűségesebb állapot egy nőnek alárendelődni, és tiszta szívből őt szolgálni, az igényeinek megfelelni. Semmi más nem boldogít annyira, mint amikor a nőt magát boldognak láthatom. Ebből következik, hogy engem semmi olyan dolog nem érdekel, amely rólam szól, amelynek a központjában én vagyok, ugyanis alapvetően a nő boldogítása, kényeztetése a célom, és azt szeretném, hogy neki okozzak örömet, csakis ezáltal leszek én is boldog, hiszen ekkor teljesedik ki a jellemem. Úgy gondolom, ez az igazi szolga feladata.

Ebből is látszik, hogy nem kedvelem a megjátszott dolgokat. Nem egy szerepbe akarok belebújni, hanem a maga természetességében akarom megélni a kapcsolatunkat, és ugyanezt várom a barátnőmtől is. Mint amilyen alárendelt egy nő egy muszlim házasságban (sajnos ott nem a szabad akaratából), olyan alárendeltként félként lennék a barátnőm mellett, csak nem burkával, hanem erényövvel. :) És természetesen amelyben mindkét fél szabad akaratából, boldogan, kiteljesedve van jelen. Szerencsénkre ezt az emancipált nyugati kultúra ma már lehetővé is teszi, így büszkén tekinthetek a barátnőmre egyben az úrnőmként is.

Talán az udvariasság emelhető ki még fontos erényemként, és tulajdonképpen ezt szeretném kibontakoztatni a kapcsolatomban. Ösztönszerűen előre engedem a nőket, vagy segítek a csomagjaik cipelésében, de szerintem ez a dolog itt nem áll meg. A kapcsolatomban minden téren előzékeny akarok lenni. Úgy érzem, udvariatlan dolog a nőre hagyni a takarítást, házimunkát, ez túl alantas munka a számára, így természetesnek veszem, ha velem végezteti el, hogy ő pihenhessen, vagy valami értékesebb dologra fordíthassa a drága idejét. Ugyanígy szexuális téren is azt gondolnom, hogy bármikor a rendelkezésére kell tudnom állnom (legyen szó akár csak egy "egyszerű", több órás masszázsról is), ezért is tartom kötelességemnek az erényöv hordását, hiszen azáltal lesz a férfi folyamatosan motivált. Ellenben, ha szabadon kielégülhetne ő is, könnyen ellustulna, és nem tenne meg mindent a nőért. Egy általam elképzelt BDSM párkapcsolatban a kielégülés a nő privilégiuma, és amelyre a férfit eszközként felhasználhatja. Ugyanezt a férfi nem kaphatja meg, csak ha a barátnője engedélyt ad rá. Szerintem elragadó képzet. :) Szerintem egy igazi férfi igenis képes engedelmeskedni a barátnőjének. Nem csak a szexben, hanem minden téren. Habár mások ezt lehet, hogy papucsságnak mondanák, részemről ez szimpla udvariasság. Szerintem gyönyörű, amikor egy tesztoszteronnal fűtött férfi lemond a jogairól, és a nő rabszolgájává, tulajdonává válik. :)

Mivel párkapcsolatról van szó, fontosnak tartom a közös programokat, beszélgetéseket, sőt a BDSM-elemek átbeszélését is, hiszen mint mondtam, ez szabad akaratból létrejövő kapcsolat, ami egyben egy játék is. Kizárólag nálamnál fiatalabb, gyönyörű hölgyet tudok elképzelni társamul, mindez a motiváció fenntartásához szükséges. Alapvetően a szub oldal vonz inkább, mint a mazo, de ez utóbbira is nyitott vagyok: szerintem a szolgaléthez hozzátartozik az is, hogy a nő olykor megbünteti, megkínozza a pasiját azon a természetes dolgon túl, hogy nap mint nap megdolgoztatja.

Azt a hölgyet keresem, akinek nem esik nehezére mindezt egy párkapcsolat keretében megélnie. :)

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-25 year
Height: 155-180 cm
Weight: 45-65 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (receive), Blindfolds, Breast torture, Breath controll, Candle, Collar, Electrosex, Hair pulling, High heels, Mazochism, Oral sex (receive), Other tools, Role playing, Whipping bench

Maybe

Boot fetish, Feeding, Lingerie, Masturbation, Spanking

Exciting

Bite, Bondage, Chains, Chastity belt, Closure, Domination, Foot worship, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Massage, Nippers, Oral sex (give), Pain, Prostate massage, Punishment, Sadism, Slaps, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Bowling, Chess, Computer, Internet, Movie, Playing music, Science

Music

Acid, Blue, Classical, Funky, Jazz

Books

Scientific