maszk - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » maszk - Dominant Male
Viewed: 8526x
maszk
68 years old, Dominant Hetero Male, 182 cm, 86 kg
Residency: Hungary, Somogy, Kaposvár
Last login: 19 minutes ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Nem tartozom az ifjú titánok közé... papír szerint. A lelkem és a vágyaim viszont éppen olyanok, mint 25 évvel ezelőtt, amikor utat engedtem az édes kísértésnek és már nem fojtottam el azt ami oly régen kitörni vágyott. Igen, immár negyed százada tanulom a bdsm világát és rájöttem, hogy mennyire keveset tudok ebből a millió felé szerteágazó sötéten gyönyörű csodáról.
Magamról... nehéz, mert két út van, amivel találkoztam. Vagy hazudik az ember, hogy azt mondják... ejha, ez aztán a dom ( és máris kételkednek az igazmondásában ), vagy szerénykedik, mert nem akar hazudozónak tűnni... és így sem a valóságot írja le.
Ez a világ a részemmé vált. Az én részemmé és azok élményévé, akik velem közösen lépkedtek egyre sötétebb mélységeibe.
A szexualitásom immár szorosan összekapcsolódik a bdsm-mel, egymást erősítve adják meg azt az élményt, amit azelőtt elképzelni sem tudtam. Domináns vagyok és szadista. Ez utóbbi önmagában akár ijesztő is lehet, de evilági környezetében inkább izgató. Egy régi, kedves mazo barátnőm annak idején a "legérzőszívűbb szadista"-ként mutatott be zárt közösségekben.
A minap döbbenetes azonosságot fedeztem fel valakivel, valaki érzéseivel és azok megfogalmazásával kapcsolatban... Itt most idézni fogom, mert nem tudom pontosabban és szebben megfogalmazni :
"...Csendes dominancia, halk szavak, pillantások, melyek hol simogatóak, hol acélkemények; elegáns játék, mégis vad szenvedély, irányítás, korlátozás, fájdalom és kéj – és minden, amit adok és elveszek, vágyai(nk) szerint...
Odaadás, alázat, reszkető várakozás, metsző pillantástól lesütött pillák, szolgálat, tiltakozás, makacsság, sóhajok, vergődő édes szenvedés, sikolyok és kéj – és minden amit kapni vágyom..."

Szubmazo lányokat, nőket, hölgyeket keresek, hogy társaim legyenek ebben a határtalan bizalmon és TELJES odaadáson alapuló, gyönyörökkel, kéjjel, fájdalommal és érzelmekkel teli világban. Keresem kezdők és tapasztaltabbak vágyait, hisz fantasztikus élmény valakinek a kezét fogva, felfedezni vele ezt a csodát és milyen könnyed és fesztelen játék olyannal alámerülni, aki már pontosan érzi hogy mit vágyik megélni...

Ha érted, vagy még inkább érzed hogy miről fog szólni a közös folytatás, ha 20 és 40 közötti vékony, vagy átlagos testalkatú nő vagy, akkor ne tétovázz... Írj.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 18-40 year
Height: 150-170 cm
Weight: 50-70 kg

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Dirt, Fisting, Gangbang, Stocks, Tickling

Maybe

Chinese ball, Dirty talk, Leather, Massage, Pens, Stocking, Vacuum

Exciting

Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Dildos, Electrosex, Film, Foiling, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Lingerie, Mask, Masturbation, Mazochism, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Drawing, Horseriding, Internet, Movie, Party, Talking, Theater

Music

Blue, Jazz, Latin, Pop, Reggae, Rock

Movies

Comedy, Drama, Sci-fi, Sex/porn, Western

Books

Arts, Erotical, Journals/magazines, Novel, Novels, Poems