majcsi - Switch Female

10
All BDSM partners » Switches » majcsi - Switch Female
majcsi
33 years old, Switch Female, 165 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 03. 12. 22:05
Registration time: 2013. 10. 31. 17:09
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Gondoltál már arra, hogy részt vegyél egy bizarr szeánszon egy ismeretlen dominával?
Ahol gyakorlatilag mindent kipróbálhatsz és bármit megtehetnek veled? Álmodozol arról, hogy valakinek teljesen ki vagy szolgáltatva? Szeretnéd kipróbálni, hogy valaki kívánságának maximálisan eleget teszel?

Ha ezek a kérdések már korábban megfogalmazódtak benned, és szeretnéd is kipróbálni akkor valószínűleg nagyon jó helyen jársz.

Bármiben benne vagyok amihez nekem és a szolgámnak kedve van. Mindent megbeszélhetünk és lehetőség van előre egyeztetni, a szabályokat lefektetni, de a feltételeket minden esetben én diktálom. A feltételek be nem tartása minden esetben retorziókat von maga után!

Magamról: budapesti 30 éves átlagos nő vagyok, nem vékony, nem Barbie, de nem is Ken-t keresem, tehát nem egy plázacica vagyok, barna szemem, barna hosszú hajam van. Párkapcsolatban élek, ezért a diszkréció nagyon fontos számomra. Ebből következik, hogy nem többet mint egy játszótársat keresek. Beállítottságomat tekintve biszexuális vagyok, így lányokat is szívesen büntetek. (ritka esetben szolgálhatok is)

Kit keresek: elsősorban rabszolgá(ka)t, olyanokat, akik szeretik a megalázottságot, aki szolgálna, aki vágyik a kínzásra, fájdalomra, szenvedésre és szereti, ha maximálisan ki van szolgáltatva egy úrnő önkényének és szeszélyeinek.

Partner

Singles
Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian