llull - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » llull - Dominant Male
Viewed: 6452x
llull
71 years old, Dominant Male, 192 cm, 100 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2010. 03. 25. 07:45
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 14
Elviszlek a Gy. utcába. Fölmászunk a harmadikra, most először hozok oda valakit. Belépünk, kulccsal, iszonyú rendetlenség van, még nem fejeződött be a lakásfelújítás.
Az a fémvázas, olcsó Ikea-ágy már megvan, amit felállítva András-keresztnek lehet használni, de matraccal, lefektetve ágynak is, vagy a matrac nélküli fémvázra rákötözött áldozatot fekve is lehet gyötörni rajta.
Még nem merlek elfenekelni, nem is tudom, jó lenne-e, még várok ezzel. Még egyáltalán nem ismerlek. Abból persze nem lehet baj, ha felkötözlek a keretre.
Felállítom az ágykeretet, fej- és lábrésszel, így jól megáll, nem borul fel, és akkor még mindig meggondolhatom magam, esetleg mégis ellátom a bajodat.
A kötözés, hát nem valami erősségem, van ez a honlap, nem a pixie, most nem jut eszembe a neve, ott vannak ilyen kötözési technikák, hát majd valaki egyszer megmutatja, én lusta vagyok az ilyesmihez. Mindegy, megvan, te persze segítesz a tanácsaiddal, amikor elakadok.
Nem akarom, hogy elszoruljon a bokád és a csuklód. most eléggé jól oda vagy rakva. Tulajdonképpen marha jó az alakod, és ez a 30 fokos terpesz ez is jól áll. A puncid (vagy nevezzem pinádnak? ez túl vulgáris?) igazi dombként kiemelkedik, az illata nagyon mérsékelten fűszeres, optimális. Jó ez az ágykeret: körüljárható vagy, mint egy szobor, és mozdulatlan, mint egy szobor. Megfogom a nagyajkakat, kicsit meghúzom őket, a kettőt egyszerre, szorosan egymáshoz zárva őket, mintegy megnyújtom őket, mint a tányérajkú négerek ajkát, és kicsit megcsavarom, hogy megtudjam, mennyire lehet megnyújtani a pinád látható részét. Azt se próbálgattam eddig, hogy hol van a fájdalomhatárod. Erősebben húzom, meg se rezzensz. Szétnyitom óvatosan, hogy megfigyeljem, nedvesedsz-e. Nem különösebben, láttam már lucskosabb pinát is, de nem is vagy száraz. Egy kicsit belenyúlok, megnedvesítem az ujjamat, de csak a hüvely legkezdetén járok, már ki is húzom, megszagolom. Lényegében szagtalan, nem lelkesedem a halszagú puncikért. Jó, nagyon jó, és nagyon jó, hogy ezúttal (kérésemre) erősebben adagoltad az illatszeredet. Erősen verejtékezni fogsz, talán nem annyira a kíntól, mint inkább a szégyentől, nem árt az illatszer. Most bekötöm a szemed, egy ilyen álarcszerű fekete szemtakaróval, amilyent az óceánrepülőkön adnak, hogy tudjon aludni az ember. Megkérdezlek, kilátsz-e oldalt. Nem - feleled. Körüljárom a felállított ágykeretet, benne X-alakban ott állsz kifeszítve. Még egyszer körüljárlak. Milyen jól nézel ki, milyen karcsú és ruganyos a tested, milyen szépen vagy felépítve, milyen dallamos az izomzatod. Nem tudom eldönteni, hogy hátulról vagy elölről vagy oldalról vagy-e szebb. Nehéz levennem rólad a tekintetemet. Most elölről nézlek, a melledet, a hasadat, a válladat, a nyakadat. Szép vagy. Végigfuttatom az ujjaimat a testeden, úgy, hogy alig érek hozzád, csak a birtoklás kedvéért. Nincs is már többre időm.
Mindjárt fél négy, mindjárt jönnek a vendégek.

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Age: 18- year

Contact information

Email: Friends Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Collar, Cross, Dirty talk, Domination, Electrosex, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Tweak, Whip, Whipping bench