lateximado_ - Fetisist Male

3
All BDSM partners » Fetishists » lateximado_ - Fetisist Male
lateximado_
41 years old, Fetisist Male, 170 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2016. 10. 22. 20:28
Registration time: 2008. 10. 5. 20:08
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
Miért is vagyok itt? Lehet elcsépelt, de az igazit keresem. Azt a Nőt, aki hűséges, szeretni tud és szeretetre éhes, el tud engem viselni és nem utolsósorban szubmisszív hajlamú.
Szeretek kötözni és természetesen mindezt latexel kombinálva. A kötözésben nálam a legfontosabb a szépség. Szeretek "művészien" (és természetesen jó alaposan) kötözni. Nem akarok sokat irni magamról, irj nekem, kérdezz, és megismerhetsz.

Elsősorban FETISISZTA vagyok! Nem tartom magam Dom-nak. Legjobb esetben is dominánsnak. Csak akkor lehetek Dom, ha megtalálom a párom, egy olyan szubmisszív nőt, aki elfogad Urának. Ekkor válhatok dominánsból Dommá.


Nincs se feleségem, se szeretőm. Nem harmadiknak keresek szubmissziv hölgyet. Kizárólag csak magamnak.


Határozott elképzeléseim vannak, és TUDOM, hogy mit akarok! Te vajon tudod már?

FONTOS: CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ANYAGIAKTÓL MENTES KAPCSOLAT JÖHET SZÓBA!

Latexes fétisfotók készítéséhez keresek vállalkozó kedvű hölgyet! Kizárólag meztelenkedéstől és anyagiaktól mentesen!!! Keress meg és megbeszéljük!

Nem árt, ha eléggé szubmisszív beállítottságú vagy.
Szeresd a latexet, lakkot, bőrt, és egyéb hasonló testhezálló és fényes dolgokat, a "love-bondage"-t és a "sex and submission"-t.
Szeretném végre megtalálni azt a hölgyet, aki igazán birja a hosszantartó latexbe zártságot, és a kemény kötözéseket. Tudom, hogy létezik ez a hölgy, csak még nem találtuk meg egymást.
Még egy aprócska megjegyzés: hosszútávra keresek hölgyet, nem alkalmi találkákra, hanem partnerkapcsolatra.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Feeding, Piss

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Enema, Film, Fisting, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, DIY, Internet, TV

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Historical, Sci-fi, Series, Sex/porn, War