latexfun - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » latexfun - Dominant Male
latexfun
41 years old, Dominant Male, 190 cm, 99 kg
Residency: Hungary, Budapest, Zugló
Last login: 6 minutes ago
Registration time: 01. 08. 18:50
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Határozott vagyok és asszertív, de nem keverem ezt össze valamiféle homályos és mesterkélt "dominanciával". Legszívesebben a top-kategóriát jelölném be, de ez is csak akkor igaz, ha a játék nem vált át egymásba oldódásba. A fetisiszta így ezt jelenti: nyitott, kíváncsi, aki szereti megélni, amit két ember kihoz egymásból. Ha lábtörlőnek érzed magad, keress valakit, aki az ágyba is bakancsban menetel.

Mint mindenkinek, nekem is vannak gyengéim: a latex, az anál, a kiszolgáltatott helyzet, a bondage felpörget, meg ezen kívül még egypár dolog - a közös bennük, hogy érdemes hozzájuk ketten lenni.

Úgy nézek ki latexben, mint a Kis Herceg kígyója, ami elefántot evett, majd ezt betuszkolták egy traktorbelsőbe, és a biztonság kedvéért szilikonnal csillogósra varázsolták. A helyzet mindazonáltal egész trendi - aki kedveli az aputestet, annak tutira bejövök.

Olyan vagyok, mint a többi srác: a nő legyen perverz, mint az atom, nekem meg ne kelljen mosogatnom. Viszont a sör, a foci és az autók egyáltalán nem játszanak nálam. Ha ilyet keresel, biztos nem jövünk ki jól egymással.

Régebben jobban bírta a fantáziám, egy egész lánykolival megbirkózott... Most beéri egy kedves, perverz és megbízható játszótárssal. ;)

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bondage, Dildos, Domination, Fisting, Foot worship, Latex, Lingerie, Mask, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Rubber, Spanking, Stocking