laerien - Submissive Female

All BDSM partners » Slavegirls » laerien - Submissive Female
Viewed: 43441x
laerien
35 years old, Submissive Hetero Female, 165 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 04. 13. 08:30
Registration time: 2018. 11. 26. 02:48
Event organizer
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 5
Nem keresek partnert, így aki ezzel keres meg privát üzenetben, arra nem is fogok válaszolni. Az anyagias jelző kizárólag a workshopok és fellépések miatt szerepel a profilomon, semmilyen "szolgáltatást" nem nyújtok senkinek.

Azért vagyok itt, hogy kövessem az eseményeket, illetve sajátjainkat meghirdessem. Kérlek csak akkor küldj ismerősnek jelölést, ha már találkoztunk, és kérlek küldj mellé egy üzenetet, hogy honnan ismerjük egymást!

Workshopok és oktatás
Párommal, Silent Teddy Bear-rel közösen tartunk rendszeresen shibari és BDSM workshopokat, kezdőtől a haladó szintig. Ezeket az eseményeket itt meghirdetjük. Privát oktatásra is van lehetőség.

Ezen kívül ajánlom a weboldalunkat, ahova angol és magyar nyelven feltöltöttünk cikkeket a BDSM alapjairól, reméljük, segítségedre lesz! (Link a weboldalaim között)

Fellépések
Silent Teddy Bear-rel közösen szívesen vállalunk shibari vagy BDSM fellépéseket. Az elmúlt években számos bulin álltunk színpadra, többek között a Luxuria és a Freedom Fetish eseményein is. Akár Magyarországon, akár külföldön is vállalunk fellépést.

A Fehér Tigris Shibari Dojo
Barátainkkal, Asmodus_Hun-nal és Lily-AnnWhite-tal közösen alapítottunk egy budapesti shibari közösséget, amelynek keretében minden hónapban közös gyakorlási lehetőséget biztosítunk. Ezekről az eseményekről itt nem posztolunk, amennyiben érdekel, kérlek írj itt privát üzenetet.

BDSM eszközök
Személyes tapasztalatból ajánlom párom online boltját, amennyiben minőségi, kézzel készített eszközök érdekelnek:
- acél bilincsek és nyakörvek
- kényszerzubbonyok
- kötél
- ketrec
A bolt linkje a weboldalaim között megtalálható


A Kinky személyiségem
Nem vagyok szubmisszív, brat vagyok. Senkinek nem hódolok be csak úgy. Azt élvezem, ha a kontrolt elveszik tőlem. Szeretem a lázadó szerepet is, a szubmisszív szabályok betartása nem az én világom.

A kötözés volt az első kinkem, és most is az egyik kedvencem. Ez egy egészen más világ, annyira egyedi és változatos. Van, hogy csak egy meditatív élmény, még csak szexualitás sincs benne. Máskor egy fájdalmas hullámvasút, megint máskor egy gyönyörű művészi munka.

Az elmúlt években furcsa viszonyom alakult ki a fájdalommal. Nem vagyok mazo, nem okoz örömöt a fájdalom maga, de mégis van benne valami felszabadító, amikor része a játéknak.

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

English, Hungarian