laci38 - Uncertain Male

All BDSM partners » Unsure » laci38 - Uncertain Male
laci38
48 years old, Uncertain Hetero Male, 178 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Budapest, Pest
Last login: 6 hours ago
Registration time: 2011. 08. 28. 00:43
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 5
Egy olyan hölgyet keresek akivel megoszthatom az életem és megbeszélhetek mindent,akivel nincsenek tabuk és nincsenek kételyek,de van bizalom és van megértés és van minden ami kimaradt az életünkből .Igazából mind két oldal érdekel,szeretek beszélgetni hasonló emberekkel.A megalázottságot nem szeretem inkább a fájdalom és a kiszolgáltatottság érdekel.A meny-ország az alap a pokolért viszont meg kell küzdeni:(vagy fordítva van?Én már nem is tudom.

Akkor mostantól csak is az igazat:)
Úgy kerültem ide, hogy valaki nyitva hagyta a ketrecemet...
vannak, akik a magasságtól félnek, és vagyok én, aki leginkább a szélességtől. igaz, eddig féltem hókuszpóktól is, de miután rájöttem, hogy kitalált személy, megnyugodtam, hogy a törpék biztonságban vannak. nem szeretem a sárgadinnyét, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom, ellenben a tehénkéket nagyon szeressem, mert ihatóvá teszik a füvet. Egyszer szeretnék tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról lennék körülvéve hülyékkel. Van, hogy reggelente arra szoktam ébredni, már nem alszom, bár volt egy éjszakám, amikor azt álmodtam, hogy megettem 5 kiló vattacukrot, és akkor arra ébredtem fel, hogy nem találom a párnám. Nem azért, de ha most azt hiszed lusta vagyok, tévedsz... csupán csak energiatakarékos. Ennek dacára, rendszeres ritkasággal járok gyúrni... marokra. Az izomláz miatt néha megőrülök egy szelet citromhéjnak képzelem magam, aki gintonikban ugrál...hol találok gintonikot? Hát... keresek egy tavat, ami azt képzeli magáról, hogy gintonik, de lehet, hogy csak én képzelem azt, hogy azt képzeli magáról. Életem utolsó évében veszettül vegetáriánus leszek. És nem csak azért, mert szeretem az állatokat, hanem, mert utálom a zöldségeket! Ha iszom, akkor csak azért iszom, hogy mások érdekesek legyenek! Na jó meg azért is, mert mégiscsak jobban meglátszik rajtam, mintha olvasnék. Eddig cica akartam lenni következő életemben, de rájöttem inkább 3 madár, mert akkor láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.:)

Végül pár szó az idetévedő fiúknak is: barátaim itt nem lesz beporzás.:-)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Switch Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

CBT, Closure, Collar, Dirty talk, Enema, Foot worship, Mask, Nippers, Spanking, Tickling, Tweak, Whipping bench

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Candle, Cross, Electrosex, Fire, Gangbang, Massage, Masturbation, Mazochism, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Sadism, Shaving, Stocks, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, DIY, Internet, Playing music, TV

Music

Blue, Folk, Heavy metal, Rock

Movies

Action, documentary, Historical, Sci-fi, Sex/porn

Books

Erotical, History, Scientific