kutyus - Submissive Male

4
All BDSM partners » Servants, Slaves » kutyus - Submissive Male
kutyus
29 years old, Submissive Male
Residency: Hungary, Baranya
Last login: 08. 04. 13:38
Registration time: 2016. 02. 24. 20:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Szép napot kívánok tisztelt Látogató.

Hiszek a Női Felsőbbrendűségben, a Női Szupremáciában. Egyáltalán nem csak a szexuális keretek között. A Nő születésétől fogva felsőbbrendű, mint a férfi, szinte minden területen felülmúlja a férfit. Sajnos jelenleg nem Matriarchátusban élünk (hanem bizony patriarchátusban), de ettől még igenis világosan látszik a különbség, mind a tehetség, mind a kompetencia és mind az eredendő nemesség tekintetében a Nők javára. Úgy gondolom, hogy "éppen elég ideig" éltek a Nők méltatlanul a társadalom peremére szorítva, itt az ideje annak, hogy végre Női irányítású világban éljünk, ahogyan mindig is kellett volna. Egy érdemesebb, jobb világban.
Ez a folyamat egyébként több részről is lezajlani látszik a világ nyugati felében, ami teljesen jogos és indokolt is egyben. A Női Dominancia kétségtelenül megnyilvánul a világunkban, újabb és újabb területeken tör elő és foglalja el az Őt megillető helyét. Már régóta egy Nők irányította világban kellene élnünk, viszont mára már végre visszavonhatatlanul elindult ez a folyamat.
Egy Femdom jellegű, Nő irányította komoly és hosszútávú kapcsolatban szeretnék élni, ahol megadhatom a Nőnek, ami a Nőnek jár. Részemről az alávetettséget, az odaadást, a hódolatot és akár a szolgálatot. Hogy Ő irányítson, uralkodhasson felettem, mert ez így van jól.
Ez a helyes és természetes rendje az életnek.

Partner

Singles
Dominant Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Chains, Closure, Collar, Humiliation, Oral sex (give), Prostate massage, Punishment, Slaps, Spanking