koszazuton - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » koszazuton - Submissive Male
Viewed: 1094x
koszazuton
38 years old, Submissive Hetero Male, 165 cm, 68 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2012. 10. 26. 19:01
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Nemrég borozgattam egy kolléganővel és az este vége felé tinder profilokat mutatott nekem a telefonján, bizonyítandó, hogy minden társkereső profil hasonló sémán alapszik.
Kellenek a kiöltözős, borospohárral pózolós képek, az autóval pózolós képek, nyaralós, lehetőleg Dubai-ban, de legalább valami tengerparton, természetesen nem maradhatnak el az edzőtermes képek és az egészséges ételt fogyasztós, fancy éttermes képek sem... :D Na és a bemutatkozások... atyaég :) Mókás este volt :)

Nekem is van borospoharas képem valahol, de azt hiszem csak azzal a klasszikus kukoricás szettes pohárral, az lehet nem számít :D BMW-ben is ültem egyszer, de rögtön elfogott az érzés, hogy mozgássérült helyre parkoljak vele, így gyorsan ki is szálltam. Voltam Dubai-ban, de annyira le voltam döbbenve a város elképesztő, pazarló értelmetlenségén, hogy elfelejtettem magamról képet készíteni. Edzőterembe sajna nem járok, inkább itthon futok a gépen és közben régi sorozatokat nézek. Étterembe pedig enni kell menni, nem fotózkodni :)

Szóval lehet sosem lesz így sikeres a társkeresésem, de azért én próbálkoznék ezek nélkül is.

Fetisiszta, 38 éves, egyedülálló férfi játszótársat keres. Sok mindenre nyitott vagyok, a nők felé tanúsított odaadásom belém van kódolva.

Szívesen találkozom egy sétára, beszélgetésre, borozgatásra, túrára, nem feltétlenül csak BDSM kalandok miatt. Ismerkedjünk és meglátjuk merre visz minket tovább a sorsunk :)

Megismertem itt az oldalon már pár izgalmas embert az évek során, köszönet mindenkinek, aki életben tartja ezt a közösséget.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female

Age: 25-45 year

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Bite, Candle, CBT, Closure, Cross, Dildos, Doctor fetish, Electrosex, Feeding, Film, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Other tools, Photo shooting, Prostate massage, Shit, Slaps, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Maybe

Cross-dressing

Exciting

24/7, Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chastity belt, Collar, Dirty talk, Foiling, Foot worship, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Mazochism, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocking, Whip