konyvmoly - Submissive Female

23
All BDSM partners » Slavegirls » konyvmoly - Submissive Female
konyvmoly
25 years old, Submissive Female, 174 cm, 99 kg
Residency: Hungary, Borsod-Abaúj-Zemplén
Last login: 3 days ago
Registration time: 2016. 06. 01. 23:59
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Egy olyan férfit keresek, akiben megbízhatok. Tartós kapcsolatban tudom elképzelni az életem, aminek a szexualitás csak az egyik eleme. Még tanulok Egerben, többet vagyok itt. Egyébként Miskolc környékén lakom.
Bár nem teljesen ismeretlen terep a BDSM világa, még bevezetésre szorulok. Felizgat a gondolat, hogy egy nálam erősebbre bízhatom magam, aki kordában tart ha arra van szükség.
Molett vagyok (így mondják szépen, hogy kövér), alapvetően kedvesnek írnak le. Van humorom, a tanulásban kitartó, a házimunkában és a mozgásban lusta vagyok. Az olvasás nagyon fontos nekem, nincs olyan nap, hogy ne lenne könyv a kezemben. Keresztény hívő vagyok, olyan keressen, akit ez nem zavar. És hogyan lehet összeegyeztetni ezzel a világgal? A Bibliában is a férfi alá rendelték a nőt.
A kötözés, a fájdalom vonz, de megvannak a magam határai. A fájdalom szükséges fűszer, olyan amire szükség van, mert ha nem kiprovokálom.
Olyan valakit keresek, aki szán időt a közös programokra és szellemileg is partnere lehetek.
Kevés szexuális tapasztalatom van. Nem dohányzom.

Frissítés (2017.02.22)
Ahogy egyre többet tanulok magamról, úgy egyre könnyebb behatárolni mit is szeretnék.
Mazochista vagyok, kell hogy fizikailag fájjon. Nagyon hasznos, ha van korbácsod, de egy fenekelést is bevállalok szívesen, bár azért nem bárhol és bármikor. Ez nekem nem büntetés, hanem jutalom.
Tetszik, ha határozottan lép fel a másik, izgat ha leszorít, ha húzza a hajam, ha legyőz. Szeretek küzdeni, a küzdés öröméért és a legyőzés öröméért, hogy tudjam a másik erősebb nálam. Azonban a határozott fellépés nem egyenlő a kegyetlenséggel vagy a brutalitással.

A gyengédséget leginkább az érintésben tapasztalom meg, egy ölelésben, simogatásban, ha az öledben feküdhetek, ha hozzád bújhatok. A gyengédség benne lehet a szavakban, benne egy nézésben, egy mosolyban, egy csókban.

Rugalmas vagyok és alkalmazkodom, gyorsan tanulok. De nem vagyok gondolatolvasó és tőled sem várom el, hogy az legyél. A kommunikációt fontosnak tartom, mindig szólok mit szeretnék, vagy mi nem tetszik. Persze az már rajtad múlik az adott dolgot megadod-e vagy sem. Tudni fogsz a vágyaimról, érzéseimről, arról mi nekem a jutalom, mi a büntetés. Nem lesz olyan, hogy fogalmad sincs hol vagyok, örömmel mesélem el neked a dolgaim és örülök, hogyha te is elmondod merre jársz.
Szeretnék az életed része lenni, hogy bemutathassalak a barátaimnak és te is bemutass a tieidnek.

Szőrtelen vagyok és ideális esetben a másik is az: az ágyékán. Kellemetlen a szőrszálakat szedegetni a számból, egy kiadós szopás után...

Szexuális téren továbbra is tapasztalatlan vagyok valahogy még nem volt meg a lehetőség arra, hogy rendszeresen részesüljek benne.

Összefoglalva: egy határozott, erős domot szeretnék, aki nem a testemet szeretné csupán, hanem a lelkemet is. Bízni, engedelmeskedni szeretnék, de ha a másiknak nincs tekintélye nem működhet. Legyenek benned olyan értékek, amit lehet tisztelni, legyél olyan ember, akire felnézhetek. Tudom, nem vagyok tökéletes és te se vagy az, nem is ezt keresem.

Mi az amit nyújtani tudok?
Egy őszinte kapcsolatot, bizalmat, szeretetet, tiszteletet. Engedelmességet, ahol követem az utasításaidat és ha kérdezek, akkor az arra vonatkozik, hogyan kell csinálnom. Hosszú beszélgetéseket, meghittséget, odaadást. Kíváncsiságot az új dolgok iránt. Reggel ágyba hozott kávét. Egy kapcsolatot, ahol nekem az első a te örömöd.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 20-35 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Chains, Enema, Other tools, Pens, Role playing, Stocks

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Collar, Dildos, Domination, Electrosex, Hair pulling, Leather, Massage, Masturbation, Mazochism, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Punishment, Spanking, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Movie, Museum, Reading, Science, Theater

Music

Classical, Musical, Pop, Rock

Movies

Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Family movie, Fantasy, Musical, Tale

Books

Arts, History, Novel, Novels