kmester - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » kmester - Dominant Male
Viewed: 1207x
kmester
49 years old, Dominant Hetero Male
Residency: Hungary, Budapest, Budapeset
Last login: 10. 27. 19:02
Registration time: 2011. 11. 24. 12:43
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Mindenek előtt eljött az ideje annak, hogy pontosítsak a nem túl szerencsés névválasztásomon. Az elmúlt időkben kezdem úgy érezni, hogy a mester elnevezés sokak számára egyre inkább negatív személyiséget és tulajdonságokat hordoz. Én pedig nem akarom azt, hogy engem is ezek közé skatulyázzanak ill nem érzem magam ezek közé tartozónak! Mondom ezt anélkül, hogy megbántanám a valóban hozzáértő és profi mestereket. A 'mester' elnevezéssel valójában nem a bdsm mesterségre utaltam, hanem az élet egyéb területén végzett mesterkedéseimre. Hangsúlyozom, hogy nem tartom magam s/m értelemben mesternek, csak egy BDSM érdeklődésű, a női testért rajongó, megkötözést és láberotikát kedvelő férfinek.
Hát ennyit erről.

Nézem körülöttem a lányokat asszonyokat, sok sok gyönyörű nő, kívánatos test, akiknél izgatóbbat a férfi aligha álmodhatna. A legtöbbjüknek fogalma sincs róla micsoda kincs van a birtokában, hogy lényük mennyi örömnek lehet forrása. Néha öröm, néha bánat, sokszor álmos megtört tekintetek,de mégis szépek. Emberek, nők. Napi rutin, munka,fáradtság, fásultság, stressz. Mennyi elfecsérelt pillanat, ami boldogság és élvezet nélkül telik.

Egy kattanó bilincs, egy kalodába hajtott fej, egy csattanó korbács, egy leigázott nő. Erre vágyom, ezt keresem.
Nem rabszolgát, nem szexpartnert, csak olyan hölgyet, aki kíváncsi, perverz vágyakkal fűtött és nem a szőke herceget várja fehér lovon. Olyanokat, akik nem kifogásokat keresnek, hanem megoldást a vágyaik valóra váltására, egy játékra egy élményre, hogy megéljék a pillanat kéjét és kínját.

Tudom, hogy én is kincs vagyok, mert belőlem is csak egy van, saját perszonális vágyakkal, fantáziákkal és egyéniséggel.
Szeretek gyönyörködni a meztelen megkötözött női test látványában. Felfedezni a teste rejtett titkait, játszatni, izgatni minden porcikáját és tanúja lenni a tehetetlen kikényszerített kéjes kínos orgazmusának.

Tisztelet és megbecsülés minden sub/mazo hölgynek, aki teste-lelke édes gyötrelmét adja a férfinek, annak gyönyöréért!

Megszolgálom, ha megtisztelsz!

Azt hiszem e néhány szó a legkifejezőbb számomra a BDSM-ben, bár oly kevés ahhoz, hogy tudd ki vagyok! A legfontosabb, hogy biztonságban érezhesd vágyaid beteljesülését!

a rabságba taszított nők őszinte csodálója
k

Partner

Singles
Submissive Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Needle, Piss

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Chains, Closure, Collar, Dildos, Foot worship, Humiliation, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Opera, Reading, Theater

Music

Classical, Heavy metal

Books

Esoteric, History, Journey, Novel, Scientific