klector - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » klector - Dominant Male
klector
47 years old, Dominant Male, 187 cm, 92 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 08. 26. 11:47
Registration time: 2014. 10. 05. 09:55
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Negyvenhat éves, bizonyos szempontból "nyugdíj előtt álló" férfiember vagyok, akinek azonban tapasztalatai mértékét csak kíváncsisága és fiatalos nyugtalansága múlja felül.
A külsőm - éles ellentétben a belsőmmel - nagyjából átlagos, inkább érdekes mint szép. A héj alatt azonban van valami. Ezt nem én mondom, nekem mondták többször.

Ha kíváncsi vagy erre a valamire, nem hibáztatlak érte, sőt! Ha nyitottság, érdeklődés, széles spektrumú, (vélt és/vagy valóságos) tabuktól mentes személyiséged van, örömmel "fogadlak". Bátorítva vezetlek, ha fiatal, vagy legalábbis a műfajban kezdő vagy - és büszkén megyek melletted, illetve előtted, ha már tudod mi akarsz, és érdekel egy más fajta "hogyan?".
Korhatárok tehát nincsenek, csak szellemi és fizikai létezésed* szabhat határt kalandozásainknak. (preferenciák persze vannak: apa/mostohaapa szerepben nyilván fontos a valósághoz való hasonlóság, tehát 18-24 a kislány, és párként korombéli a "feleség". 55 fölött pedig nem valószínű, hogy tudnánk egymással bármit is kezdeni, sajnos...)

A kommunikációról még valami: természetesen kezdeményezek, ahogyan az elvárható. Ám nem haragszom akkor sem, ha te teszed ezt, persze kellő tisztelettel.

Minden továbbira ott van a kezünk és a szánk!

Ne írj és/vagy ne válaszolj, ha korlátaid vannak a dohányzás, a férfi arcszőrzet és a (szubjektív) "szépség" témájában.
Ugyanúgy ne reagálj/keress, ha neked nem tabu a scato-, geronto-, pedo- és zoofília, illetve elfogadható a vér az S/M kapcsolatban. Nekem ezk a tabuim, nem sok, de erős.

Innen mehetünk tovább, ha a kellő izgalom megvan.

klector

* gyengébbek kedvéért, és minden bántás nélkül: volt részem 25-ösnél nagyobb BMI indexszel rendelkező hölgyekkel. Nem mondom, hogy nem voltak jó pillanatok - de azt sem hogy visszasírnám ezeket a kapcsolatokat. Ezen érték alatt azonban minden rendben van.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female

Age: 18-55 year
Height: -185 cm
Weight: -70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (receive), Enema, Fire, Foiling, Milking

Maybe

Boot fetish, CBT, Chastity belt, Cross-dressing, Feeding, Foot worship, Jeans, Latex, Mask, Massage, Mazochism, Menstruation, Pens, Piercing, Prostate massage, Tickling, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Film, Fisting, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Leather, Lingerie, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Cooking, Internet, Movie, Museum, Play, Playing music, Reading, Science, Swimming pool, Theater

Music

Blue, Classical, Heavy metal, Jazz, Punk, rhythm'n'blues, Rock, ska

Movies

Comedy, Crimi, documentary, Drama, Fantasy, Film noir, Historical, Horror, Sci-fi, Sex/porn, Thriller, War

Books

Arts, Erotical, Gastronomy, Novel, Novels, Scientific, Sport