kiscsillag - Switch/Submissive Couple

43
All BDSM partners » Couples » kiscsillag - Switch/Submissive Couple
kiscsillag
30 years old, Switch Male, 183 cm, 76 kg - 24 years old, Submissive Female, 165 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 09. 11. 19:32
Registration time: 2012. 06. 16. 10:56
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Túl sok lett a huszonéves fiftisédzööfgréj... ámulok bámulok.
kiscsillag -
Csak,hogy érdeklődési kör gyanánt is legyen valami mielőtt rátérnénk a mocskos részletekre... átlagos köznapi lány. Jó nem. Mindig is a különc kategóriát képeztem a vadhajtás személyiségem miatt. Karakán vagyok, büszke, makacs és ostromolhatnám magam ilyen's fajta szavakkal... de tudok ám jót is... szeretek festeni,kreatívkodni,olvasni,tanulni,fegyvert forgatni,metálkodni,nevetni és mostanában főként szeretni és érezni,hogy hasznos vagyok...
Sajnos a 'Szubmisszív' beállítottság nem írja le mindazt, ami vagyok. Nem, nem vagyok szubmisszív, viszont nevelhető. Nem szadizmussal... mert mazochistának viszont mazochista vagyok, úgyhogy erőszakkal ritkán lehet nevelni. A megvonásával annál inkább. Nehéz dolga van annak a domnak, aki próbál betörni, viszont jelen állapotban erre nincs is szükségem, hiszen tökéletes harmóniában van mind a szolga-mester viszonyom, mind a sub-dom viszonyom, mind a szado-mazo és egyéb 'Páros' megoldások.
Néha tökéletes paradoxon jellemez. Nem szeretem, ha kiabálnak velem és a folytonos csúnya beszéd is bosszant, viszont a négy fal között a mocskos beszéd az egyik legizgatóbb, amit valaki kiejthet a száján.
Nem szeretem az egyszerű hétköznapi fájdalmat,mint egy fejfájás, viszont kielégíti a kicsi lelkem, ha másoknak fáj.
Nem vagyok megalázkodó típus a való életben, tisztában vagyok a hibáimmal még akkor is, ha a hétköznapi életemben nem hívják rá fel a figyelmem 10 csapással a combjaimon.
Nem szeretem a montonitást. Szeretek új dolgokat kipróbálni. Szeretem feszegetni a határaim. Szeretek mindent bennünk. No persze...lehetek ártatlan angyal, vagy kísértő démonod.
A tompa holdvilág, ami beragyogja az estéd, vagy csak maga a sötét éjszaka, amiben örökre elveszel. A szerelmed, aki odaadja mindenét, vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lehet senkié.
Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell, vagy egy harcos amazon, akit be kell,hogy törj.
Nem vagyok hős, de nem vagyok gyáva sem, mert van bátorságom a szenvedélyeimhez. És a szenvedély a legőszintébb dolog a világon.Csukaa - Mondanám,hogy nem az írás bajnoka, viszont hazudnék. De magától úgy sem lenne hajlandó ideülni és időt szakítani arra,hogy írjon, ezzel megfosztani magát 10 percnyi szadizástól. Majdnem 10 éve forog BDSM körökben és örülök,hogy egy ilyen dom kezei közé kerültem. Itt egy szintén könyv-moly, fegyverforgató, rocker srácról van szó.
Igaz switch beállítottságú, viszont a legtöbb szubmisszivitást igénylő tevékenység csak barátnői privilégium, úgyhogy ezt legyetek szívesek figyelembe venni.
Ő is csak egy mindennapos fiatal srác, perverz igényekkel és beteg fantáziával. Jó ideje szeretők vagyunk, nem túl régóta boldog pár. Ó igen, nyálas mámor. Fontosnak tartottam mindig is,hogy egy dom kellő intelligenciával rendelkezzen és ne legyen meggondolatlan. Sikerült az ő személyében megtalálnom.
De mielőtt elkezdenék áradozni róla, inkább csak beavatlak.
Szereti a dominanciáját kiélni, a megalázást, a szadizmust, a sikolyokat, a könnyeket, a feneket, a puncit és mindent, ami erotika és meztelen testekkel összeköthető. Főként a romantikusabb mester-szolga kapcsolatokra hajaz, viszont meggyőző érvekkel tud érzelemmentes lenni ( és több évnyi elutasítás után rászoktattam a pofozkodásra... nos ennyiben ki is merül a 'köznapi switch tézis' ).


És a rockerségen, fegyvereken és könyv-betegséget leszámítva közös bennünk. Imádjuk a szerepjátékot ( mint non-szexuális játékot ), a háborús filmeket, sci-fiket, a természetet, a középkort, az igényes zenéket, a finom borokat, a tüzet, a vizet, a levegőt...mindent, ami kielégíti a szemet, a szájat, a fület és az érzékeket.
Antagonisztikus ellentéteken alapulunk szexuálisan és ez maga a tökély (:


Akikkel szívesen lepedő akrobatáskodunk:

Domináns Nő: Régóta szeretném megtapasztalni, hogy milyen lehet egy nő lábai előtt heverni és szolgálni neki. Hódolni az élvezetinek, kiszolgálni és mindezt örömmel, kéjjel és szenvedéllyel. Szintúgy a 'pár' előtti szolgálat is mozgatja a fantáziám.

Domináns Úr: Vannak napok, amikor szeretnék még valakit. Nem azért mert nem elégít ki az Egy, mert nem kapok elég kínt és gyönyört, viszont a kíváncsiság mindig is hajtott. Nem a hármas, abban már volt részem; csak négy domináló kéz.

Szubmisszív Nő: Szeretnék egy olyan hölgyet, aki nekem is és az Uram igényeinek is megfelelne... akivel együtt kényeztethetném és szolgálhatnám Őt.


Párok: Mindegy, hogy switch, domináns, sub, tv, cd, nő-férfi, nő-nő a pár alkotója. Legyen odaadó. Közös dominálástól kezdve a párcseréig, csak hölgy-hölggyel kategórián át szinte mindenre nyitottak vagyunk.

Minden esetben szükséges az ápoltság, diszkréció, odaadás, szenvedély, akarás és egyediség.Egy komoly szándékokkal rendelkező, fiatal pár vagyunk. Nem vágyunk másra, csak még több és több és több izgalomra, ha van rá lehetőség. :)

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Uncertain Female, Switch Female, Switch Male

Couples
Dominant Female - Dominant Male, Dominant Male - Dominant Male, Dominant Male - Uncertain Female, Switch Female - Switch Male

Age: -45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Dutch, English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (receive), Electrosex, Feeding

Maybe

Boot fetish, Chastity belt, Cross-dressing, Photo shooting, Shaving

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Fire, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Drawing, Internet, Play, Reading, Talking, Theater

Music

Goa, goth, Heavy metal, Punk, Rave, Rock, Rock'n'roll, ska

Movies

Drama, Sci-fi, Sex/porn, Thriller, War

Books

Arts, Erotical, Esoteric, Novel, Novels, Poems