kinbaku - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » kinbaku - Dominant Male
kinbaku
36 years old, Dominant Male, 183 cm, 84 kg
Residency: Hungary, Baranya, Pécs
Last login: 10. 11. 08:00
Registration time: 09. 03. 13:43
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Egy hosszabb szünet után próbáltam újra belépni ide, de mivel időközben törölték az adatlapom, így újból regisztrálni kényszerültem. A korábbi nevem is ez volt, ha valakinek mond ez valamit. Az érdeklődésem sem változott meg az itt nem töltött idő alatt, azaz továbbra is a sub, de sokkal inkább mazo vágyak megélésben szeretnék segítséget nyújtani arra érdemes hölgyek számára. Tudom, hogy a kereső hölgyek többségénél ezzel elásom magam, de csakis titkos kapcsolat jöhet szóba. Viszont éppen ezért engem sem zavar, ha a meglévő kapcsolatod mellett keresel.
Tapasztalat, hogy úgyis a személyes találkozás alkalmával dőlnek el a dolgok, így szorgalmazom a mielőbbi személyes találkozást egy semleges helyszínen. Be is ülhetünk valahova hosszabban beszélgetni, de lehet ez egy pár perces, pár szót váltó rövid találkozás is. Azoknak, akik valóban partnert keresnek, gondolom ez nem okoz gondot.
Ha a lentebb bejelölt BDSM vágyak között találtál számodra is tetszőt, akkor ne habozz, bátran keress meg!


A nekem írt levelekre előbb-utóbb válaszolni fogok.
Ha én kereslek meg egy levéllel, mely nem nyeri el a tetszésedet, arra kérlek jelezed ezt nekem, ha másként nem úgy, hogy törlöd azt.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: -46 year
Weight: -90 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Dildos, Doctor fetish, Electrosex, Foiling, Hair pulling, Leather, Mask, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip