kezdo13 - Submissive Female

66
All BDSM partners » Slavegirls » kezdo13 - Submissive Female
kezdo13
22 years old, Submissive Female, 172 cm, 63 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron
Last login: 07. 10. 19:27
Registration time: 2015. 04. 29. 15:42
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Sziasztok!

Hmm itt az ideje, hogy frissítsem a profilom...

Régen regisztráltam ide, sok emberrel leveleztem, de végül sose jött össze semmi komoly.


Hogy miért nem jött össze tali:
1. Lett közben egy kapcsolatom, ahol végül továbbra sem kaptam meg amire vágyok. Szép volt jó volt, de hiányzott valami.
2. Meghalt a gépem és nem tudtam a másod e-mail címem jelszavát, így sajnos nem tudtam válaszolni 2 embernek, akik valóban érdekeltek. Ezúton is elnézést kérnék ettől 2 embertől (akinek már sajnos nem tudom a nevét) - tudom ez lúzer dolog, de sajnos tényleg megtörtént.
3. Ha már több levélváltás után, talit beszélünk meg, akkor miért nem lehet fb elérhetőséget megadni? Vagy pl ellenőrző képet kérek, akkor pont elromlik a telefon kamerája..?

Tehát, keresek egy DOM-ot aki szeretne egy olyan subot, aki kezdő, tele van vágyakkal, DE nem kimondottan a fájdalmat, hanem a gyönyört keresi! Pl ami egyáltalán nem izgat, hogy kiabálnak velem, hogy lábtartónak használnak stb. Semmi ilyesmi nem érdekel.
Valamint, nem keresek egyenlőre kapcsolatot, csak alkalmi szexet, játékot! :)

Vágyaim és a fantáziám nem változott :)

-

Még sajnos nincs semmi tapasztalatom a bdsm világgal, viszont már egy ideje foglalkoztak a gondolat. Szeretném kipróbálni, persze csak kisebb léptekkel. Olyan Urat keresek aki lassan, de biztosan bevezetne ebbe a világba (egyenlőre csak mint alkalmi partner, nem mint barát).

Diszkréció adott és elvárt! Győr-Moson-Sopron megyéből várok jelentkezőket! :)

Kinézetemet átlagosnak mondanám, hosszabb barna haj, barna szem, 172 cm magas vagyok, 63kg, a melleim kicsik.

Szeretnem, ha kikötözik a kezem, a lábam, ha bekötik a szemem, szeretem ha nyalnak, szeretek szopni, szeretem ha szájba dugnak, szeretek játékszerekkel játszani, szeretem a spontán szexet, szeretem ha valaki uralkodik felettem szex közben. Ezeket már tapasztaltam és tetszett, de nyitott vagyok még sok mindenre.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 24-35 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Collar, Dildos, Humiliation, Masturbation, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Whip

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Chinese ball, Hair pulling, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Vibrators