kero - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » kero - Submissive Male
kero
43 years old, Submissive Male, 172 cm, 72 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 09. 18. 22:20
Registration time: 2010. 08. 20. 23:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Gyorsan, az elején kezdeném azzal, amit nem szeretek: kaki, pisi, tűk.
Na, most már jöhet a lényeg: ami az én képzeletemben egy úrnővel gyakran összekapcsolódik, az a puha, illatos, finom bőr ruházat. A bőr, valahogy olyan nemes, olyan áthatolhatatlan, a csillogása, tapintása, egyszerűen mesés!Nem tudom mi okozza, de már kisiskolás koromban sem tudtam levenni a tanárnő bőrkesztyűjéről a szemem, és a kabátja széles bőrövéről azt fantáziáltam, hogy van belőle vagy 15, és minden porcikámat lekötözi vele, a nyakamtól a bokámig...
Számomra a másik fontos dolog, a megkötözés/kikötözés. Ez biztosítja azt a kiszolgáltatottságot, alárendelt, szenvedő szerepet, ami olyan izgató. Ezért aztán fontos, hogy a megkötözés legyen alapos, ne tudjam kiszabadítani magam. Nagyon tetszenek a bőr bilincsek, nyakörvek, farokövek.
Imádom, ha nem szokványos egy megkötözés. Időnként látni nagyon kis trükkös megkötözéseket, ezektől mindig elszáll az agyam. Tetszik, ha én sem szimplán vagyok megkötözve, hanem például a farkamon keresztül is rögzítve vagyok, vagy egy fejhámon, szájpecken keresztül vagyok összekötözve. Nagyon izgató például egy hason fekvő pózban a fejhám a sarkaimhoz kötve, vagy egy fenékkampóhoz. Ezen felül egy szimpla hátrakötözött kéz is biztosítja a védtelen és kiszolgáltatott helyzetet - amilyen egyszerű, olyan nagyszerű :) Teljesen védtelenné tesz, és felkínálja az egész testet a játszadozáshoz, ágyéktól a mellbimbókig.
Annak ellenére, hogy gyerekkorom óta vonzódom ehhez a témához, és magamat számtalanszor megkötöztem, raktam csipeszeket minden porcikámra, nagy tapasztalatom nincs ezen a téren. Mostanában kezdek ráébredni, hogy lehetséges, hogy nem is vagyok igazán mazó. Lehet, hogy inkább a sub vonal az erősebb...? Persze egy kis fájdalom jól jön. :) Ami érdekes, hogy nem az indít be, hogy nekem fáj. Azt vettem még észre, hogy ha egy Úrnő fájdalmat okoz a szolgának, akkor az tetszik benne igazán, ahogy az Úrnő élvezi a fájdalom okozását. Az egyik általam feltöltött linknek is ez a lényege számomra: az úrnő olyan élvezettel nézi a szolga szenvedéseit, ami igazán be tud indítani.
Azt hiszem bemutatkozásnak ennyi, a többit, majd részletesebben, ha érdekel valakit.

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Age: 18-45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Dildos, Enema, Feeding, Slaps

Maybe

Massage, Masturbation

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Domination, Electrosex, Foot worship, High heels, Humiliation, Leather, Mask, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocks, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, Computer, DIY, Fitness, Internet, Reading, Science, TV

Music

Pop, Punk, Rap, Reggae, rhythm'n'blues, Rock

Movies

Adventure, Comedy, Crimi, documentary, Fantasy, Sci-fi

Books

Adventure, Economy/business, Esoteric, Journals/magazines, Novel, Scientific