julesdy - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » julesdy - Dominant Male
Viewed: 611x
julesdy
40 years old, Dominant Hetero Male, 180 cm, 74 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 10. 16. 14:36
Registration time: 2011. 08. 11. 22:41
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
30-as, jó egzisztenciával, vezető beosztásban dolgozó, mások által helyesnek de a teremtés apró tökéletlenségeit magán hordó férfi vagyok, aki mind az életben, mind pedig a játszótéren domináns de nem arrogáns egyén. Nagyon szeretem a kiszolgáltatott helyzetekben megjelenő női szépséget, amit abban a formában sehol máshol nem lát meg egy férfi, mely még néha a szívemet is meglágyítja.

Az utóbbi időben érdeklődést mutatok a különböző kötözési technikák iránt, szorgalmasan bújom és lelkesen gyakorlom a művészi fokra emelt távol keleti kötözési módokat, melyek olyan erotikus és kiszolgáltatott helyzetbe hozzák a szebbik nem képviselőit.

Ha ilyen irányú érdeklődéssel bíró hölgy vagy 45-ön innen, akkor szívesen megosztom veled gondolataimat, tapasztalataimat a témában. Természetesen és szimpátia esetén egyenesen örülök neki, ha gyakorlatban is át szeretnéd élni a mozdulatlanság kéjét, ahogy a tested megfeszül a kötelek által, és Te csak várod a sorsod. Nem feltétlenül kell testi kapcsolatra gondolni, ha csak ruhában el akarsz játszani a helyzettel, akkor csak az esti/délutáni ízletes vörösbor lesz az, amihez nem engednek majd a kötelek hozzáférni.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breast torture, Candle, Chinese ball, Other tools, Vibrators

Maybe

Spanking, Whip

Exciting

Blindfolds, Bondage, Chains, Collar, Cross, Hair pulling, Nippers