joffey - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » joffey - Submissive Male
Viewed: 1943x
joffey
47 years old, Submissive Hetero Male, 185 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 6 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Bár tudom, hogy nem számít egy szolga vágya, de olyan (lehetőség szerint) domináns lányt/nőt keresek, aki mellett megtapasztalható a totális kiszolgáltatottság.
Magamról annyit, hogy van némi tapasztalatom, és amióta csak belekóstoltattak ebbe a világba, azóta nem tudok szabadulni tőle.
Gyengém a kötözés, és a lábimádat, valamint minden olyan dolog, ami által érzem, hogy korlátozva, kiszolgáltatva vagyok.

A szexuális kapcsolat nem azt jelenti, hogy mindenáron szexelni szeretnék az Úrnővel...sőt, de mivel nincs egyéb lehetőség rá, hogy ne csak tartós kapcsolat legyen, így bejelöltem ezt az opciót is.
Az alkalmi kapcsolat alatt gondolok pl. takarításra, cipők pucolására, vagy bármi olyan tevkényeségre is, aminek nincs feltétlenül köze a szexualitáshoz.
A lényeg, hogy ki legyek szolgáltatva, érezzem, hogy nem vagyok több egy egyszerű szolgánál, használati tárgynál.

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Switch Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Switch Female

Age: 20-50 year
Height: 158-195 cm
Weight: 40-80 kg

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), CBT, Chastity belt

Maybe

Tickling

Exciting

24/7, Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Diaper, Dirty talk, Domination, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, High heels, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Mazochism, Oral sex (give), Other tools, Photo shooting, Piss, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Stocking, Stocks, Whip