jenniferjoy - Submissive Female

16
All BDSM partners » Slavegirls » jenniferjoy - Submissive Female
jenniferjoy
46 years old, Submissive Female, 165 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 03. 18. 00:22
Registration time: 2016. 07. 13. 12:31
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Élvezem ha megkötöznek, talán az ezáltali kiszolgáltatottságot. Élvezem a férfi erejét, hogy rám parancsol, mit csináljak és én megteszem. Még jobban élvezem, ha mindent megkötözve, kell megtennem, úgy, hogy ne is tudjak igazán ellenkezni.

Élvezem ha körbe kötözik a mellem kötéllel, élvezem a csipeszeket a mellbimbómon, azt is, ha egyre erősebb csipeszeket tesznek rá és azt is, ha csavargatják a mellbimbóm a csipesszel, vagy ha húzzák, míg egészen feszül. A vákuum is nagyon izgat. Izgat a mellbimbómra kötözött kötél és az, amikor azzal húzzák a bimbókat, vagy a megfeszített köteleket ütügetik.

Egy filmben láttam, hogy a pasi ráparancsolt a nőre, hogy üljön bele egy nagy rezgő dildóba, aztán megkötözte a nőt, Bekapcsolta a dildót és más dolgokkal is izgatta a nőt. A nőnek nem volt szabad élveznie. Ha élvezni kezdett, mindig megbüntette. Először csipeszt kapott a mellbimbójára, aztán a csipeszekre súlyokat, aztán pálcával ütögette a mellbimbón lógó súlyokat, Rettentő izgató volt még nézni is.

A puncimon még nem volt csipesz, de szívesen kipróbálnám.

Élvezem amikor dildókkal kényeztetnek. Egyszer láttam egy filmen, hogy a pasi bekötötte a nő szemét és hason kikötözte egy asztalra úgy, hogy a lába a földön volt, amit az asztal lábaihoz kötözött. Aztán mindenfélét belé dugott. Élvezném azt, hogy sosem tudnám mit dugsz és hová, A filmben volt kisebb dildó, volt nagy, volt rezgő, volt, hogy csak az ujját dugta a nőbe. Volt, hogy az egyik dildót a szájába dugta és a nőnek a szájában kellett tartania, míg hátulról másikkal dugta, Élvezném, hogy nem tehetek semmit az ellen, hogy vadul, vagy gyengéden csinálja a partnerem, hogy mit hova dug.

Nem élvezem a pálcát. Nyomot hagy és nagyon fáj. A korbácsot, vagy azt a több ágú bőr korbácsot igen.

Nem élvezem a csiklandozást.

A szembekötés izgat, és izgat a kisebb hajhúzás is.

Izgat a szájpecek. Minden fajta. Van az a piros golyós, de van olyan is, ami nyitva tartja a nő száját.

A durva beszédet, az olyan megalázást, hogy kutyaként bánnak velem, azt nem hiszem, hogy tudnám élvezni.
De az alárendelt helyzet izgat.

Nem élvezném és nem is akarom, hogy az arcomra, vagy a testemre élvezzenek,

Nem próbáltam a gyertyázást és nem is vonz különösebben.

Állandó partnert keresek, aki maximálisan fantáziadús és maximálisan diszkrét, akivel időnként találkozunk, kiéljük fantáziánk minden titkos vágyát, és ennyi. Van családom, férjem, gyerekem, és nem szándékozom őket beavatni ebbe a világomba.

Ha ebből a néhány mondatból úgy látod, hasonlóak a vágyaink, írj.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male

Age: 35-50 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Milking, Pain, Punishment

Maybe

Bite, Chastity belt, Dirty talk, Electrosex, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Lingerie, Mask, Massage, Pens, Slaps, Stocking, Tweak

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Domination, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Role playing, Spanking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, Internet, Movie, Reading, Science, Talking, Theater, TV

Music

Country, Disco, Pop, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Thriller

Books

Novel, Novels