jena - Uncertain Female

69
All BDSM partners » Unsure » jena - Uncertain Female
jena
26 years old, Uncertain Female, 176 cm, 55 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 11. 15. 17:43
Registration time: 2012. 07. 03. 11:53
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (6 Rate)
* Bár remekül szórakozom a kapott leveleken, NEM keresek férfiakat, mert már megtaláltam a számomra tökéletest – a közös profilunk Gumicukor néven fut. :] Lányokra továbbra is nyitott vagyok.

Bemutatkozásban sose voltam jó, a halálom az „írj pár sort magadról”... Van két karom, két lábam, egy fej is csücsül a nyakamon, mint a többi homo sapiensnek. A benne levő agyat szeretem használni (még ha a látszat néha csal is...), szóval ne is álmodj arról, hogy a külön bejáratú Marionett-bábuddá változom. Nem vagyok tökéletes, remélem te sem hiszed ezt magadról. Ami azt illeti, az elcseszett jelző jobban illik rám, de legalább van önkritikám. ;)

Szeretem az intelligens embereket, szóval ha az IQ-szinted megegyezik a cipőméreteddel, ne nagyon számíts válaszra. Ugyanez vonatkozik a könnyfakasztó helyesírásra is, ha egy bővített mondatod olvasása közben vagy háromszor vágna eret magán a bennem leledző nyelvtannáci, ne lepődj meg, ha nem fogok válaszolni.

Ha ez idáig nem sikerült elijeszteni, akkor dobj egy üzenetet, ki tudja mi sül ki belőle. Részemről jönnek majd a kliséhalmok meg a szokásos marketingszöveg, kedves vagyok, aranyos, stb. ;) (Azért csekkold, hogy mennyire egyezel a lentebb megadott paraméterekkel, mert bár szép dolog az önbizalom, nem fogok válaszolni, ha az alapok nem illenek rád, főleg a kor. Nincs se apa-, se nagyapakomplexusom, felesleges próbálkozni.)

Nincs türelmem hisztis kisfiúkhoz, se azokhoz, akik azt hiszik, hogy még a Nap is körülöttük kering. Bónusz: ha a profilképeden és/vagy az albumaidban a farkad szerepel, nem elfolyni fogok tőle, hanem azt gondolom, hogy egy fasz vagy. :] Előszeretettel nyomogatom a tiltás gombot, főleg ha az olvasással/szövegértéssel vannak problémáid (ld.: nem keresek pasikat) vagy ismeretlenként ismerősnek jelölsz.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 20-30 year
Height: 165-180 cm

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Finnish, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chinese ball, Collar, Dildos, Domination, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cleaning, Computer, Cooking, Internet, Movie, Play, Reading, Talking

Music

Alternative, Classical, Electronic, Heavy metal, Pop, Rock, Rock'n'roll

Movies

Anime, Comedy, Drama, Series, Sex/porn, Tale

Books

Gastronomy, History, Novel, Novels