imike - Submissive TV or TS

All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » imike - Submissive TV or TS
Viewed: 3492x
imike
49 years old, Submissive Bisex TV or TS, 162 cm, 62 kg
Residency: Hungary, Csongrád, Szeged
Last login: 21 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Üdvözlök mindenkit!

2021.01.07.
Kedves férfiak, köszönöm a megkeresést de tényleg ennyire bugyuta buta figyelmetlen önző "emberek" vagytok? Ezt most én kérdezem, tényleg ennyire telik?
Mizu cicus, Imádlak kislány, Dugnálak, Ari vagy, Szopatnálak, Kúrnálak, Imádlak küldjél képet, és folytathatnám tovább!
Tényleg partnert kerestek vagy párt, ez komoly? Egy normális bemutatkozás nélkül fényképet kérsz tőlem mikor a te lapod egy semmit mondó üres "valami"!
Nem vagyok én fontos csak egy egyszerű ember a világban, de egy normális megszólítást megkeresést alapvető intelligenciának tartom!
Tisztelet a kevés kivételnek!!!

2020.12.28.
Alább olvasható a régi vágyam, de mostanság ebben a felgyorsult világban kipróbálnék más izgalmas dolgokat!!!

Szóval keresek egy domináns akár "meleg" pasit aki engem latex dolgok tömkelegébe tudna rakni, felfújható vákumozható mindenféle dologba. Légzés szabályzás mozdulatlanra kötözés, dobozba zárás stb... Ha női ruhában tudnám megélni az lenne az igazi, de erről beszélhetünk!

Persze az eredeti keresésem továbbra is aktuális.
Az oldal kezdete óta itt vagyok, nagyon sok ismerősöm és barátom lett közben az alapító tagokból, de még mindig keresem a nagy őt egy domináns nő személyében! Én egy crossdresser vagy transzvesztita érzelmű pasi vagyok, imádok női ruhákban lenni főleg a szépséges szobalány ruhámban :) Csodás érzés szép harisnyában tűsarkú cipőben finom szatén selyem ruhákban lenni :) Szeretném megtalálni a boldogságot a kívülállók számára hétköznapi párként, de otthon a hálószobában én szeretném hordani a szoknyát imádni az Úrnőm! A vágyaim megtalálod a felsorolásban, de itt is nyilatkozzak kit keresek, egy domináns vagy akár váltott szerepű hölgyet (ez nem feltétel!) aki szívesen öltöztet nőnek egy pasit sőt megkövetelné, kötöz meg (nagyon szeretek megkötözve lenni) és ami ezzel jár :) El kell mondjam nagyon tetszenek a teltebb hölgyek is, de természetesen ez sem feltétel :)
Az albumok között az én mappákban valóban rólam készült képek vannak, egy része kering az interneten sok helyen ha ismerős volna, de tőlem kerültek ki van ami sajnos!
A vágyaim megélése miatt és hát egy jó élmény miatt transz dominának vagy hozzám hasonló nőies travi közeledésének is nagyon örülnék! Bevallom egy "házas"pár közeledését is érdeklődéssel fogadom amennyiben a hölgy a domináns és a párja travi érzelmű! Persze hagyományos pár kapcsolata is érdekel ha a nő a domináns!
Frissítés 2020.06.15:
Lehet a kor hozza magával de mostanában elkalandozott a fantáziám, mi lenne ha egy domináns pasi szobalánya lennék? Ez valóban jó kérdés!

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Uncertain Male, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Dominant Male - Uncertain TV or TS, Dominant TV or TS - Dominant Male, Dominant TV or TS - Uncertain Male, Fetisist TV or TS - Uncertain Male

Age: 30-59 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Fisting, Pain, Piercing, Sadism

Maybe

Dirty talk, Film, Photo shooting, Shaving

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Enema, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Fishing, Movie

Music

Disco, Latin, Reggae

Movies

Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Sci-fi, Western

Books

Esoteric, Scientific