idomito - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » idomito - Dominant Male
idomito
48 years old, Dominant Male, 170 cm, 76 kg
Residency: Germany, Bayern, München
Last login: 1 days ago
Registration time: 2014. 06. 13. 20:35
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Olyan nöt keresek ki meg van gyözödve arrol hogy ö mint "sub" nö tuja csak magat jol erezni.
Mindjart elarulom szerepjatek nem a vilagom, legalab 4 eves koromban kinyötem belöle. Nekem csak a valosag kell mert mas nem tud izgalmas lenni. Valojaban sajnalattal nezek azokra kik megbizhatatlansag miat ami egy ismeretlenel szemben erthetö is, arra vanak kenyszeritve hogy jatszanak es jelszot hasznaljanak. Nem is igazan tudnam elkepzelni hogyan lehet Bizalmat "jatszani" igy hat igen keves köze van annak a BDSM el valo erzelmekhez. Valojaban BDSM nek bizalomra vagy szerelemre (tulajdona valas kezdete) kell felepülnie ami csak is egy kapcsolatban alakulhat ki es nem egy talalkozas utan.

Szamomra a BDSM ben az a cel hogy megtanuj az enyem leni tulajdonom kent, melynek minden gondolata az hogy tetszen nekem mint az en tulajdonom es ezt ki is tudja mutatni viselkedesevel es bizonyitasaval barmikor es barhol megfelelö keppen. (Erthetöben egy pelda: Barmit csinalsz a nap folyaman azt csak azert teszed mert en azt akkarom vagy büntetes jar különben erte, de ugyanugy büntetes jar erte ha azt csinalod amit akkarok de azt rosszul)
De ugyanakor elvarom hogy neked is az legyen a celod, hogy minel jobban teljesits es ezert büntetes nelkül meguszd az egeszet es harmoniaban szeretetben elhesünk!(ha itt attol megijedsz hogy akkor majd nem kapsz eleg büntetest amit valojaban kivansz; attol nem kell tartanod!)

Ha ez a gondolat tetszik szamodra akkor mozdulj es irj hogy elkezdhesük ismerkedesünk es kikepzesed.

Ha egy mindig szavat allo igazi dominans ferfi volt a vagyad, akkor most megtalaltal persze felteve ha tetszel nekem es szimpatiat latsz karakteromban. De el is varok ezert bizonyos dolgokat; mid pl. a megbizhatosagot bened is kitartas teren ami fejlödesedhez elengedhetetlen stb.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Couples
Submissive Female - Submissive Female

Age: -23 year
Weight: -60 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Fire, Foiling, Hair pulling, High heels, Humiliation, Knife, Latex, Leather, Mask, Massage, Mazochism, Needle, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Rubber, Shaving, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Dance, Fitness, Gardening, Sailing, Winter sports

Music

Acid, Classical, Disco, Electronic, goth, Heavy metal, Latin, Musical, Pop, Rock, Rock'n'roll, techno