humiliate - Fetisist, Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » humiliate - Fetisist, Submissive Male
Viewed: 10095x
humiliate
37 years old, Fetisist, Submissive Hetero Male, 190 cm, 88 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 14 hours ago
Registration time: 2014. 04. 20. 17:51
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Ismerkedni és beszélgetni vagyok az oldalon, jelenleg nem célom itt a partnerkeresés, sem alkalmi, sem rendszeres játékra nem keresek partnert.

Switch-nek írtam magam, mert bár sokkal erősebb a szubmisszív oldalam, van bennem némi domináns hajlam is, és mindkét oldalon van tapasztalatom is.

Korombeliekkel vagy pár évvel fiatalabbakkal ismerkednék. A BDSM nekem elsősorban a dominanciáról, alázatról, nevelésről és büntetésről szól. A cél és a hangsúlyok máshol vannak egy alkalmi játékban és egy hosszú távú kapcsolatban (más például a "csicskáztatás" vagy a "domestic discipline" műfaja), de mindkettőben meg lehet találni azt, amire vágyunk. Akár a lelki, akár a fizikai oldalát illetően, de egyik sincs a másik nélkül. Nőkkel inkább szubmisszívként tudom elképzelni magam, de partnerfüggő, hogy ki mit hoz elő. És inkább hosszú távú kapcsolatot szeretnék, aminek természetesen része lenne az SM-játék is, de nem a legfontosabb része.
Srácokkal mindkét felállást el tudnám képzelni, de egy Domnak jobban örülnék. Valahogy úgy érzem, egy srác sokkal jobban tud alázni egy másikat. Viszont ebben az esetben csak alkalmi és csak SM-kapcsolat lehet belőle, hagyományos értelemben szex nélkül.

Konkrétabban az orgazmuskontroll, a fenekelés, a lábfétish-es játékok, a szabályok felállítása és a csikizés jön be legjobban. De ezek mind csak eszközök a Domináns kezében a dominanciához, neveléshez, büntetéshez.

Magas, vékony, sportos testalkatú vagyok. Egészségesen élek, rendszeresen sportolok, szeretek úszni és futni. Nem részletezném, mert természetesnek veszem a diszkréciót, és hogy a normális határok betartásával történhet bármi is. Ha hasonlóan gondolod, ahogy írtam, és lenne kedved megismerkedni, írj, válaszolok!

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male, Sadist Female, Sadist Male

Age: 22-30 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Ass licking, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Cross, Electrosex, Jeans, Milking, Pens, Public sex, Sadism, Stocks, Whipping bench

Maybe

Bite, Blindfolds, Bondage, Chains, Collar, Dirty talk, Hair pulling, Leather, Pain, Slaps, Tweak, Whip

Exciting

Boot fetish, Chastity belt, Domination, Foot worship, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Shaving, Spanking, Stocking, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Movie, Reading, Swimming pool, Talking

Music

Alternative, Punk, Rock, Rock'n'roll, ska

Movies

Action, Comedy, Crimi, Series, Thriller

Books

Entertainment, History, Novel, Novels, Scientific, Sport