hanko - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » hanko - Submissive Male
hanko
39 years old, Submissive Male, 179 cm, 88 kg
Residency: Hungary, Borsod-Abaúj-Zemplén, Mályi
Last login: 2016. 04. 13. 17:50
Registration time: 2015. 12. 12. 18:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kézcsókom minden hölgynek de legfőképp Úrnőknek.
Szeretek szolgálni, és egy olyan Úrnőt keresek aki szabályokkal halmoz el és a szerint kell élnem és őt szolgálnom. Mivel eléggé elkötelezett vagyok olyan Úrnőt keresek aki, erényövem kulcsát őrzi és életem ezen részét is kontroll alatt tartja.
Olyan Úrnőt keresek aki keményen szilárdan kitart a kimondott szava mellett, bár ritkán szoktam könyörögni de az orgazmus kontroll az nagy úr.
szeretem az Úrnőmet kiszolgálni az életben, tehát nem csak szeánszos együttlétekre gondolok, hanem mondjuk egy hétvége eltöltése hogy egész nap együtt vagyok az Úrnővel. És én kiszolgálom őt reggelivel, ebéddel, vacsorával, és természetesen csak az erény öv lenne rajtam. Közben kitakarítanék az Úrnőmnél mondjuk női cselédruhában, vagy elmennék bevásárolni a háztartásba az én pénzemen.
Elvinném az Úrnőmet moziba, vagy úgy hogy én kint megvárom őt, vagy a barátnőivel együtt vinném el öt és megvárom őt kint de be is mehetek tartani neki a popcornt, természetesen az én kocsimmal az én pénzemen és én vinném az Úrnőm retiküljét. Az Úrnőmnek segítenék fürdeni, törölközni, ha kéri az Úrnő akkor egy szemkötő lenne rajtam, hogy ne lássam a csodás testét. Pisilése után WC papírja lennék.

Egyáltalán lehet hogy hülyeségeket írok ide, nem is tudom.

Partner

Singles
Dominant Female

Age: 25-50 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Boot fetish, Breast torture, Candle, CBT, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Feeding, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, DIY, Horseriding, Museum, Science

Movies

Action, Adventure, Comedy, Sex/porn

Books

Erotical, Esoteric