hali007 - Uncertain Male

All BDSM partners » Unsure » hali007 - Uncertain Male
hali007
27 years old, Uncertain Male, 180 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2016. 11. 29. 22:35
Registration time: 2015. 05. 20. 07:09
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Új vagyok itt és a BDSM világában is. Szeretnék ismerkedni, beszélgetni és keresem partnerem, akivel együtt belevethetem magam ebbe a világba.

Átlagos testalkatú, diplomás, határozott, céltudatos és őszinte srác vagyok. Szabadidőmben fotózom és szeretem az extrém sportokat.

Gyermekkorom óta fantáziálok erről a világról, de csak később tudtam meg, hogy mi is ez valójában. Mostanában inkább submisszív vágyaim vannak, de nem zárkózom el a dominanciától sem. Engem a kiszolgáltatottság és a fájdalom sokkal jobban vonz, mint az alárendeltség vagy a megalázás. Legjobban az orgazmus kontroll az elektro szex és a kikötözés érdekel, de sokminden másra is nyitott vagyok, viszont csak kettesben az intim szférámon belül.

Páromat keresem hosszabbtávú kapcsolatra, akiben megbízhatok és akivel együtt felfedezhetjük egymás vágyait gátlások nélkül.

Ha megfogtak a leírtak, szeretnél rólam többet tudni, vagy csak szívesen dumálnál velem, írj rám bátran! Én is igyekszem (nem csak nézelődöm), de hatékonyabb ha kölcsönösen keressük egymást.

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 19-27 year
Height: 160-185 cm
Weight: 60-90 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Breath controll, Candle, CBT, Collar, Domination, Feeding, Foiling, Leather, Milking, Prostate massage, Whip

Maybe

Ass licking, Bite, Chinese ball, Humiliation, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Shaving, Tickling, Tweak, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Chains, Chastity belt, Closure, Dildos, Electrosex, Enema, Latex, Mask, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Rubber, Sadism, Spanking, Stocks, Vacuum, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Aviation, Dance