hajadon - Switch Female

68
All BDSM partners » Switches » hajadon - Switch Female
hajadon
25 years old, Switch Female, 170 cm, 52 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2012. 05. 13. 22:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (9 Rate)
~Játszópajtás és egyben cseléd kerestetik a szerepjátékomhoz!~

Behódoló (biszexuális) lányt keresek, befogadás - vagy akár örökbefogadás - céljával; olyat, aki szívesen vesz részt "Kisasszony és cselédje" témájú, hangulatú és ízű játékban, teljes át- és odaadással (24/7).

A külvilágtól elzárt birtokon élek a Gazdámmal (aki a világ legcsodálatosabb Férfia) - ezzel le is tisztáznám: nem keresek se domináns hajlammal, se Y kromoszómával rendelkező egyedet. A Gazdám az egyetlen személy akinek fejet hajtok és behódolok, így - egy régebbi kornak megfelelően, és kiegyensúlyozottan - én vagyok a birtok Úrnője, ő pedig az Ura. A cseléd közvetlenül az én alattvalóm és saját örömszerző játékszerem lesz. Tehát én foglalkoznék vele: tanítgatnám, jutalmaznám és fenyíteném.

Kettőnk viszonya nem csupán egy szerepjáték lenne. A birtokon a cseléd valóban cseléd, tehát szolga, aki komoly munkára van fogva a kertben, pajtában, konyhában, házban és ház körül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy munka előtt, után és legfőképp közben nincs pajkosság, játék, erotika.

Mi előtt bármilyen részletekbe vagy ábrándokba keverednénk, leszögezem, hogy a jutalmat, a maradandó státuszt ki kell érdemelni. Szigorú elvárásaim vannak, amiket ha kell, kemény kézzel tartatok be; de a verésbe, kínzásba nem lelem nagy örömöm, így jobban örülnék egy szorgalmas, szófogadó cselédnek, aki nem keresi a bajt, és akinek a legfőbb jutalma az, hogy én foglalkozom vele.

A triviális fétiseken és banális szexjátszmákon túl akarom gyökereztetni viszonyunkat. Tudható rólam, hogy rajongom a 19. századért; a Viktoriánus korszakért, a Gibson Lányokért, a világszép Erzsébet császárnéért, illetve az illemért és a csodálatos divatért is. Akkoriban a nők valóban nőknek számítottak, s egy kifinomult kisasszonyt szolgálni tökéletes alkalom volt a csiszolódásra. Szívesen tanítgatnám a cselédem finom művészetekre, rég elfeledett szépítkezési titkokra, és temérdek női fortélyra, ha kiérdemli és van benne hajlam az ilyesmire.Kérem szépen azokat akik a leveleiket ctrl+c/ctrl+v formájában fogalmazzák, kíméljenek. Mindkettőnk számára csupán áltatás lenne, ha válaszolgatnék az olyan levelekre amiket rajtam kívül megkaptak már ötszázan.

Partner

Singles
Submissive Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Romanian

Interests in BDSM

Exciting

24/7

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Dance, DIY, Drawing, Internet, Museum, Play, Reading, Talking, Theater

Music

Alternative, Classical, Folk, goth, Heavy metal, Musical, Pop, Rock

Movies

documentary, Fantasy, Historical, Romantical, Sci-fi

Books

Albums, Arts, Erotical, History, Novel, Novels