gyumolcsle - Dominant Male

22
All BDSM partners » Doms, Masters » gyumolcsle - Dominant Male
gyumolcsle
28 years old, Dominant Male, 183 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2015. 12. 20. 20:53
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdvözöllek Érdeklődő!

Mint ahogy egy könyvet sem a közepén felütött lapról ismersz meg, én sem csak az vagyok akiről olvasni fogsz. Ez most az ízelítő, kedvcsináló, ha ezzel tisztában vagy, máris közelebb kerültünk egymáshoz.

Domináns férfi vagyok. Határozott elképzelésem van a vágyaimmal és a terveimmel kapcsolatban. Volt időm megtanulni, kitapasztalni, hogy mi az ami örömet nyújt. Nem játszótársat keresek, a játékból elég volt.
Továbbra is jellemző rám a "végletek és ellentétek" párosítása. Ha valami érdekel, azt csinálnom, de minden erőmmel, teljes odaadással. Magasan van a léc, mással is de legfőképp magammal szemben. Nem érem be akármivel, ragaszkodom a tökéletességhez. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy akit keresek, szintén képviseljen értéket. Bármilyet. A tartalom is számít, de a minőség a fontos.

Olyasvalaki társaságára vágyom, akiben intellektuális és szexuális téren is partnerre lelek. Aki tisztában van saját vágyaival és nem fél ennek hangot adni. Nálam a BDSM csak a négy fal között kap teret (vagy a természetben:), ezen kívül ugyanolyan fontos hogy élvezzük egymás társaságát, tudjunk együtt nevetni. Sokat utazó, a világra nyitott és érdeklődő típus vagyok, ebben szeretném hogy hasonuljunk. Máshoz nem ragaszkodom.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Switch Female

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Bite, Bondage, Breast torture, Breath controll, Film, Hair pulling, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Public sex, Slaps, Spanking, Stocking