gyadamecz - Switch Male

3
All BDSM partners » Switches » gyadamecz - Switch Male
gyadamecz
50 years old, Switch Male, 183 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Heves
Last login: 1 days ago
Registration time: 2010. 11. 06. 00:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Nem keresek - megtaláltam a társam remélem...


50 éves ötletekben bővelkedő férfi vagyok.
Óvatosan fogalmazom meg vágyaim, mert idő múlásával változnak, csiszolódnak.
Normál szexualitás alig mozgatja meg a fantáziám. Miért? Mert a BDSM sokkal jobb , magasabb fellegekbe repít - élvezetes - változatos - magas szintű bizalmon alapul - alárendeltség megélése - hatalom gyakorlása, sorolhatnám még tovább.


DOM - slave , illetve DOMINA- slave módozatokat több alkalommal is megtapasztaltam. Érdekes, de számomra mindkét felállásban a levelezés, az ismerkedés izgalmasabb volt mindig, mint maga a fizikai együttlét.
Eljön a várva várt nap és ott vagyok a megbeszélt helyen - tudom, hogy eljön Ő! Nézem az órám és még van 30 perc, de én már ott ülök a padon - várom a vágyott DOMINA érkezését. Ahogyan fogynak a percek úgy növekszik az izgalmam, már csak 1 perc... Megbeszéltek szerint le kell hajtani a fejem, mikor hallom lépteit.
Megérkezik Ő és enyhe fájdalom hasít a nyakamba, több tarkóütés után utasít, hogy kövessem...

10 éve foglalkozom a bdsm szexualitással és azt tapasztaltam, hogy nagy erőfeszítést igényel fenntartani kezdetekkor az újdonság varázsa miatt átélt felfokozott izgalmat. Talán nem is kell teljesen bebetonozni a szerepeket, hanem ki kell szolgálni a társ igényét.

Vágyaim az idő múlásával változnak, csiszolódnak - jelenleg ez történt velem.

Szolga szerep érdeklődés hiányában elment pihenni.DOMINÁNS félként igénylem, hogy szolga szerepre jelentkező hölgyem alávesse magát az akaratomnak. Legyen elképzelése arról, hogy mit szeretne és meddig mehetek el nála. Számomra fontos, hogy kedves nő legyél és hosszas kézcsókkal köszönts. Fontos számomra, hogy valóban a személyiséged befogadó legyen. Természetesen engem nem hat meg a szép mosolyod, könnycsepp a szemedben. Egy kávézóban diktálom neked tollba újra, mint szerződésünk megpecsételéseként a szolga-szerződést. Nincs benne semmi új, csak most nem interneten keresztül írogatunk egymásnak. A dokumentum utolsó sora az aláírás fölött a dátum és óra perc, ettől az időponttól magadra nézve kötelező érvénnyel bír jelen szerződés tartalma.

Dominancia, csak akkor éri el tudatunkban az elvárt hatást, ha az előre megbeszélt játékaim végre tudom hajtani. Nem vonulhatok vissza, ha bizonytalankodom, vagy részemről történik változtatás az kioltja az izgalmat bennem és gondolom benned is.


-Meglepetés, vagy nem várt cselekmény izgalmas lehet és időnként eléri a várt eredményt, időnkén fontos eleme a kapcsolatnak de tapasztalatom szerint többnyire kétséget kelt. Domináns fél hibázhat, ha otthon eltervezett elképzeléseit igyekszik összezsúfolni. (Eredmény csak egy káosz.) Tudnunk kell, hogy minden testi-, lelki beavatkozás a DOMINA, vagy a DOM részéről alárendelt fél agyában kell, hogy eredményt érjen el közös élvezetükre

-Kapcsolat legyen mentes, minden hétköznapi életünket befolyásoló tényezőtől. Önzés, féltékenység, követelés, pénz, negatív gondolatok, kettős beszéd, kisajátítás, birtoklásvágy.

-Kapcsolat alappillére az őszinteség. Még ha kellemetlen is, de minden gondolatunk meg kell osztanunk egymással. Pozitív, humoros alap sokat segít.

FIZIKAI MEGVALÓSÍTÁS:
-Találkozásunk célja legyen, hogy a szolgálatot teljesítő társ vágyait megvalósíthassam, vagy Ő tegye velem hajlama szerint ugyanezt fordított helyzetben.

Izgalom fokozásának módja a hely és idő, amely jelenti a fizikai megvalósítás helyére történő megérkezést és az ajtó bezárását, amellyel a külvilág kizárását fogalmazzuk meg meghatározott időtartamra. A küszöb átlépésével a slave átadja magát és a DOMINÁNS fél átveszi a szellemi-testi irányítást.

Nem történik váratlan cselekmény, minden az előzetes megbeszéltek szerint alakul.
Izgató fantasztikus érzést okozhat, ha tudja mi történik majd vele, ezeket a beavatkozásokat nem kerülheti el.

40-65 éves korosztályból keresem DOMINA ÚRNŐM!
Profi érett és perverz DOMINA részére szeretném felajánlani magam.

20-40 éves korosztályból keresem befogadó alárendelt slave hölgyem, ki
igényli, hogy erős férfiként babusgassam őt kedvemre.

Még egy információ rólam - nős vagyok, ideális volna, ha bdsm társam sem lenne független. Miért keresek, ha van? A bemutatkozásom elején leírtak miatt. A bemutatkozó soraim végén bővebben írok magamról - olvasd el ha érdekel.Erősen Átkarol és Csókol

Gyuri

Utóirat a gyűlölködő beolvasóknak.
Ha nem tetszik, amit leírtam, kérlek vegyél erőt magadon - ne írj, hanem lépj tovább.
Pozitív emberek ismeretségét keresem.
Nagyon köszönöm!


Bővebben:

50 éves, magas, kék szemű, szőkésbarna férfi vagyok. Hetero. Jelen időben életem kis lépésekkel történő átszervezésén munkálkodom, amely része, kisebb testsúly, nyugodtabb hétköznapok, boldog hétvégék. Ennek az életmód váltásnak része, hogy keressek magam mellé egy ÉDES HÖLGYET, akitől megkapom a boldogság érzését(kedvel, szeret, kíván).

Tisztában vagyok azzal, hogy egy szexpartner kereső oldalon vagyok jelenleg és itt a gyors kielégülésre törekvő férfiak ontják a nyilaikat, de remélem, hogy szavaim valakit megérintenek és Ő lesz a Kedvesem. Nem sietek - van időm megtalálni Őt, vagy pontosítva inkább így helyesbítek - információt adok magamról, hogy a hölgyem kiválaszthasson magának, ha arra érdemesnek talál - . Egy Nőt keresek magam mellé kedvesnek, csak eggyet!
Ha érdekelnek soraim alábbiakban részletesebben tájékozódhatsz rólam:
Ki vagyok?

01. Mit szeretnék adni?

02. Mit áll módomban nyújtani számodra?

03. Őszinteségről.

04. Viszonyulás Kedvesem-, és Én meglévő társához(társamhoz), családjához(családomhoz).

05. Szexualitásomról.

06. Egymásra forított idő.

07. Minden apró gondot azonnal megbeszélni.

08. Játékosság, pajkosság, cinkos közösség, közös titkunk.Ki vagyok én?

Teljesen átlagos magas férfi, minden szempontból, aki csodálattal

szemléli az őt körülvevő világot. Pénz, jó autó, csillogás jellemzi korunk boldog

emberét. Számomra ez a vetített kép nem képvisel értéket. Egy barátom véleménye szerint a férfi a gazdagság kifelé mutatásával(pl. drága autó...)jelzi a hölgykoszorú felé, hogy sikeres volt a pénzvadászat és erős hím, ebből levezethető, hogy gyermekeit és nőjét is el tudja majd tartani. Logikusnak tűnik és valószínű, hogy igaz is, de ez amit ma értékrendnek hívunk kicsit túlzás.

Nem nézek ki rosszul(környezetem szerint, magamnak annyira nem tetszem), külső jelzéseket elég sok alkalommal kapok nőktől, de sosem reagálom le, maximum egy bókot küldök jutalmul, a hajacskáját igazgató, ajkait kicsit kinyitó hölgy felé. Ha valamit még szeretnél rólam megtudni, majd megkérdezed és én leírom.
01.

Mit szeretnék adni számodra?

Türelemmel és nagy szorgalommal sokáig tartó előjáték után, csúcs felé tartani. Mert mindennél nagyobb élvezetet okoz számomra Kedves hölgyem kényeztetése és izgalmi állapotának fenntartása. Élvezettel fogadom, ha megajándékozol egy kis libabőrrel, vagy combodon lecsurgó szerelem nektárral. Azon leszek, hogy kicsalogassam az érzéki nőt, aki szereti saját lelkét és testét. Szeresd magad és én is szeretettel-, odaadással halmozlak el.

Boldoggá teszel, majd ha a bizalom olyan fokára jutunk, hogy kezemmel végigsimítva tested, nem rándulsz össze intim helyeken, hanem ellazulva fogadod érintéseim.
02. Mit áll módomban nyújtani számodra?

Mikor együtt leszünk teljes odaadást tabuk nélkül, szeretetet, akár szerelmet.

Korlátai azért időben lesznek együttléteinknek, ezzel együtt kell élnünk, mert van másik életünk. A szürke. Család, munka, csekk, mosógép, konyha, udvar...
03.

Őszinteségról.

Véleményem az, hogy e nékül nem működik semmilyen kapcsolat 100%-on. Ha bármelyik fél úgy érzi, hogy partnere nem őszinte hozzá, akkor az már boldogtalanságot szül. Mindent elmondok jelenlegi életemről, ha kérdezed. Jó lenne, ha Te is megtisztelnél nyitottságoddal engem is.

Ha szeretnéd kiterítem lapjaim.
04.

Viszonyulás Kedvesem-, és Én meglévő társához(társamhoz), családjához(családomhoz).

Természetesen itt már van egy kis hazugság, vagy titok, vagy az igaszság elhallgatása, de ez másként nem működik. Feleségem birtokol és őriz erőszakkal, ha kell. Neki ez a jelenlegi státusza a kapcsolatunkban, nem hajlandó ellazulni és élvezni az életet - én szeretném. Szerető felek, ha jön a családi program, okosan visszahúzódnak és várják a következő édes randevút. Előfordulnak nagyobb szünetek, ünnepek, nyaralások ezeket az időket ki kell várni.

Egy rövid mondatban összefoglalva, A CSALÁD ÉS A JELENLEGI KAPCSOLATUNK SZENT ÉS SÉRTHETETLEN.
05.

Szexualitásomról.

Hetero vagyok. 50 évesen még nem szeretném elásni a testiséget, érzékiséget, szerelmet. Vonzó hölgy kényeztetése tabuk nélkül azt jelenti számomra, hogy a célom elérésére minden módszert bevetek. Nincs szeretkezés teljesen beindult
felizgatott, szerelemnektártól nedves, kinyílt puncikájú kedves nélkül. Szeretem érezni meztelen tested, átkarolni téged és melléd feküdni. Szeretem, ha átadod magad és engeded, hogy végigcsókoljam az egész dimbes - dombos izgató vidéket hegyeivel, völgyeive, barlangjaival. Kezemmel, nyelvemmel mindenhova bebújok és hoszasan elidőzök. Izgató világ számomra a lebegés a csúcs közelében, számomra a gyors elélvezésem nem mindig pozitív, ezért időnként, ha érzem veszélyes magaságokban vagyok, más testrészemmel folytatom, amit büszkeségem ideiglenesen abbahagyott. Tetszik a kötelekkel történö játék, egy kis szem bekötés is mehet. Ha szereted puncid, popsid nyalogatását, jó helyen jársz, mert kitartó nyelvész vagyok, akár órákig képes vagyok dolgozni rajtad.

Kérlek büszkeségem kényeztetésekor ne legyen célod, hogy huncut módon gyorsan elvedd a férfierőm, jól érzem magam ott az elélvezés határán teljesen merev állapotban lüktetve.

06.

Egymásra fordított idő.

Eger közelében lakom, de Miskolcon és Pesten is sok alkalommal megfordulok. Jó lenne közelben lakó hölgy, de majd eldől, hogy mit hoz a sors. A földrajzi közelség alkalmat ad sok talákozás megszervezésére.

Röviden - az idő kevés.

07.

Minden apró gondot azonnal megbeszélni.

Legjobb a szálkától gyorsan megszabadulni, mielőtt begyullad a seb.

Őszintén teríteni kell a gondot és megbeszéljük. Egyikünk sem használja ki a másikat én sem vagyok hímringyó és te sem vagy ingyenkurva.

Szeretet és kedvesség, illetve finom érzetek adása a kapcsolat alappillére.

08.

Játékosság, pajkosság, cinkos közösség, közös titkunk.

Szeretői kapcsolat lehet tökéletes. Nem foglak buta igéretekkel(hazugságokkal) álltatni, hanem kihasználjuk a kapcsolat adta összes izgalmas lehetőséget. Mire gondolok itt? Nem zavar bennünket a hétköznapi életünk, mert azt kinn hagyjuk az ajtó mögött, mi csak a legfinomabb falatokat szedjük le az asztalról. Kedvesen, játszom veled, izgatlak szeretlek, szenvedélyesen magamhoz szorítalak. Közös titkunk mindig titok marad és titok marad az is a környezeted számára, hogy miért vagy boldogabb, mosolygósabb. Miért fordul meg utánad több férfi az utcán? Sugárzik rólad a nőiesség, jó az illatod.

...

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 20-65 year
Weight: -75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Bite, Breast torture, Candle, Chains, Foot worship, Menstruation, Pain, Slaps, Spanking

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breath controll, CBT, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Stocking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Cooking, Reading, Swimming pool

Music

Alternative, Blue, Disco, Funky, Jazz, Reggae, rhythm'n'blues, Rock

Movies

Comedy, documentary, Historical, Romantical, Sex/porn

Books

Economy/business, Health, History, Novel, Scientific