guminadrag - Fetisist Male

4
All BDSM partners » Fetishists » guminadrag - Fetisist Male
guminadrag
59 years old, Fetisist Male, 183 cm, 99 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 15 hours ago
Registration time: 2012. 06. 14. 09:39
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Hölgyet keresek szerepjátékhoz. Mama kisfiú.

Szoptatás pelenkázás valódi guminadrág feladása. Hőmézözés popsiba kúp beadás, A kisfiú mindíg visszatartja a kakit és a mamának beöntéseket kell adnia!!( A kaki nem pelenkába, max higénia és WC) Nem kakis játékok!

guminadrág és beöntés a kisfiúnak


Középkorú úriember vagyok. Gyerekkori élményeim sokszor eszembe jutnak. Nagyon sokáig vagy 5-6 éves koromig adott a mama rám guminadrágot.Igazi békebeli gumibugyi volt. A kakilás mindig problémát jelentett. Mindig visszatartottam a kakit, nem akartam kakilni! Vagy öt napja nem volt semmi a guminadrágban a mama elvitt a rendelőbe a doktornénihez aki megvizsgált. Nyomkodta a hasam, kikérdezte a mamát hány napja nem volt kaki?Hát legalább öt napja mondta a mamám. Az öt nap rengeteg mondta a doktornéni, beöntést kap a gyerek. Nővérke,Klárika kérem adjon a kisfiúnak egy langyos,szappanos vizes beöntést most!!A nővérke elővette az irrigatort a szekrényből és megtöltötte a beöntő kannát szappanos vízzel. Na gyere ide a vizsgáló ágyra feküdj fela gumilepedőre és fordulj a hasadra, lehúzom a guminadrágot, bedugom a popsidba a beöntő csövet.Most beadom neked a beöntést nagy levegőt vegyél közben sóhajts. Éreztem ahogy a meleg víz befolyik a fenekembe. Megkaptam a beöntést és finom volt! Szaladtam utáána a wc-re. A mamának elmagyarázták,hogy otthon is lehet legközelebb a beöntést beadni a gyereknek , ha visszatartja a kakit napokig.Hol lehet mindent megvenni és pontosan hogyan kell csinálni. A beöntés meghozta az eredményt. Pár nappal később már minden meg volt vásárolva és a fürdőszobai szekrényben volt. Gumilepedő irrigátor gumikesztyű. stb.
Nemsokára megint napokig nem volt eredmény nem kakáltam a guminadrágba. A mama mondta, ha holnap nem kakilok beöntést kapok. Másnap reggel sem volt kaki. Kicsim nincs kaki a gumibugyiban.Megmérem a lázad a popsiban. Lehúzta a gumibugyit bedugta a lázmérőt,37,9 hőemelkedés. Ez azért van mert visszatartod megint a kakit. Hozok egy lázcsillapító kúpot és kapsz egy beöntést is! Fordulj oldalra ,letolta a guminadrágot és bedugta a kúpot. Lehet,hogy ettől kaki is lesz. Nemsokára bejött , megsimogatta a popsim a guminadrágban,sajnos nincs kaki picim.Had adjak egy beöntést neked?Nem kérek beöntés mama.
Muszáj hogy beöntést kapjál!! Behozom a beöntő kannát és a gumilepedőt. Emeld meg a popsid alád rakom a gumilepedőt. Szappanos langyos vizes beöntést fogok neked beadni mint a nővérke nem fog fájni igérem. Mama nem kérek beöntést. Muszáj kicsikém, jót fog tenni . Behozta a vizet megtöltötte a beöntő kannát. Most fordulj a hasidra, Lehúzom a guminadrágot,bekrémezem a beöntő csövet és bedugom a popsidba. Rakd szét a lábad,emeld meg a feneked. Éreztem ahogy tövig benyomja a csövet. Muszáj teljesen felnyomni,hogy ne görcsöljön a beöntés , amikor beadom. Na felkészültél picim adom a beöntést a popsidba. Sóhajtsál nagy levegő!!! Emelem a beöntő tartályt. És éreztem ahogy a langyos víz kezd beáramlani a fenekembe. Sóhajt megint. Most magasra emelem hogy a beöntés egész magasra felmenjen a popsikádba. Éreztem ahogy a víz egyre jobban áramlik a fenekembe elkezdi feszíteni a hasam . Mama elég a beöntés.Nem kérek többet!! Még csak a fele ment be, a mama kedvéjért még egy kicsit. Sóhajt nagy levegő!!! És ment a beöntés tovább hatalmas lett a hasam és feszítette egyre jobban. Élveztem de nagyon! Mama kapok még beöntést? Nem elég? Nem picim még had menjen a finom szappanos viz a popodba. Midjárt kész a beöntés kisfiam. Már nem sok van. Befolyt az egész a hasam hatalmas lett a rengeteg víz nagyon feszítette. Mostmár bent van a beöntés,vissza kell tartani a kakit 10 percig,hozom a bilit és ráültetlek. Hatalmas kaki volt utánna. A mama vagy kétszer akkora beöntést adott mint a nővérke. Rendszeresen kaptam a beöntéseket volt hogy hetente kétszer háromszor.Sokszor ha napokig nem kakiltam, én szóltam a mamának, mama nagyon fáj a hasim kérek beöntést az segit te mondtad.
Titokban nagyon élveztem.

Partner

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18-65 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Chastity belt, Diaper, Dildos, Doctor fetish, Domination, Enema, Feeding, Film, Humiliation, Latex, Leather, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Role playing, Rubber, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Talking