giovanni01 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » giovanni01 - Dominant Male
giovanni01
44 years old, Dominant Male, 176 cm, 104 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 09. 25. 19:08
Registration time: 2016. 03. 08. 01:31
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok! Perverz lánnyal ismerkednék, magasságban hozzám illő legyen, maximum 75kg ig. Budapest és vonzáskörzetéről, ismerkednék.

A BDSM, és perverzebb dolgok már jó pár éve érdekelnek. Mindig is vonzott a domináns beállítottság, és az, hogyha kiélhetem "uralkodási" vágyamat egy szolgalelkű, szófogadó lányon. Volt egy ilyen kapcsolatom, tehát van benne tapasztalatom, de most újra keresek.

Olyan lányt keresek, aki azt kedveli, ha az alkalmakon kívül teljesen normális értelemben tud lenni/beszélgetni egy férfivel, és csak az alkalom során élik ki közös vágyaikat, kölcsönös örömszerzés céljából.

Ha a hirdetésem felkeltette érdeklődésedet, akkor írj bátran! :) Szófogadó, alázatos és szolgalelkű lány és hölgy jelentkezését várom, a részleteket a levelezés során megbeszélhetjük (hogy pontosan mit vállalsz, részemről mi lenne az elvárás, Neked mik a vágyaid és mi izgatna stb.) Ha finomabban szeretnéd kiélni ezen vágyaidat, vagy durvábban, akkor mindkettőre van lehetőség, ebben igazodom hozzád.

Ha bizonytalan vagy, és egyelőre csak levelezni szeretnél ebben a témában, vagy kérdéseid lennének, akkor is szívesen válaszolok neked.

Spoken languages

Hungarian