ginger_subby - Switch Female

110
All BDSM partners » Switches » ginger_subby - Switch Female
ginger_subby
29 years old, Switch Female, 160 cm, 50 kg
Residency: Hungary, Baranya
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2016. 07. 04. 20:57
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (10 Rate)
Üdv az profilomon! :)

Annak idején szubmisszívként regisztráltam és elsődleges célom az volt, hogy megtaláljam Úrnőmet. Biszexuális vagyok és ma már sokkal inkább a switch kategóriába sorolnám magamat, ha mindenképpen "skatulyázni" szükséges. BDSM-ben nőknek szubmisszív, férfiaknak domina, az életben viszont az egyenrangúság híve vagyok.

Alárendelődni igazán csak annak a nőnek szeretnék és vagyok képes, akivel érzelmileg is mélyebb, intimebb a kapcsolatom. (Intimitás nem = szex!)

Ritkán rám jön a "kalandozhatnék", ebben az esetben viszont, egy felületes viszonyban, ahol annyira nem is ismerem a másik személyt és ő se engem, a szubmisszivitásom is ezzel egyenes arányban csökken, felszínesebbé válik, több tabuval és határral. Nem pedig az a szívből jövő, erőteljes szeretetből fakadó odaadás és alázatosság Úrnőm felé, amire valójában vágynék.

9 éve fedeztem fel a BDSM világát, komoly párkapcsolatban a volt barátommal; illetve nemrég egy pár szeánsz erejéig egy domina subrinájaként is szereztem tapasztalatokat, ezért nem tartom magam abszolút kezdőnek, de sok dolog van, amit még örömmel átélnék.

KERESEK:
- dominákat, akiknek segédje lehetnék szeánszaikon, anyagiaktól mentesen, az élményért. Férfiakkal bármilyen szexuális érintkezés nálam is tabu (kivéve: kézimunka, prosztatamasszázs).
- jó barátnőket (beállítottságtól függetlenül).

És LEGINKÁBB:
- Úrnőt, aki a BDSM és a szexualitás terén dominám, az életben viszont egyenrangú félként legjobb barátnőm is lenne egy személyben.
Mivel egy barátságban, kisebb kaliberű dolgokban inkább alkalmazkodó, engedékeny típus vagyok, olyan nőre vágyom, aki határozott, a hétköznapokban is kicsit irányítóbb személyiség, de nem végletesen.


NEM KERESEK:
- FÉRFIAKAT (kivéve, ha sub vagy és biszex domina a párod,),
- SZEXKAPCSOLATOT.

Kölcsönös szimpátia, odafigyelés, bizalom, őszinteség - bármilyen kapcsolat alapja szerintem.

Kizárólagos online kommunikáció a végtelenségig húzva nem az én műfajom...

Kérlek, csak akkor jelölj ismerősnek, ha már min. egyszer személyesen is találkoztunk! Ellenkező esetben nem fogom visszaigazolni, tehát felesleges!

Köszönöm, hogy végigolvastad! :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Fetisist Female, Submissive Male - Switch Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Fetisist Female

Age: 23-38 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (give), Breath controll, Enema, High heels, Piercing, Vacuum

Exciting

Anal plays, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Foiling, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, concerts, Dance, Drawing, Get to know, Internet, Movie, Party, Reading, Shopping, Talking, Theater

Music

Alternative, Disco, Drum'n'bass, Electronic, House, Latin, Musical, Pop, rhythm'n'blues, techno

Movies

Anime, Comedy, Drama, Fantasy, Musical, Sex/porn, Thriller

Books

Erotical, Esoteric, Health, Novel, Scientific