gepsarkany - Switch Male

4
All BDSM partners » Switches » gepsarkany - Switch Male
gepsarkany
24 years old, Switch Male, 188 cm, 82 kg
Residency: Slovakia, Nitrianska župa, Komárom
Last login: 07. 11. 12:31
Registration time: 2016. 01. 05. 19:08
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szép napot mindenkinek!

Nem először vagyok itt, nagyon régóta érdekel a BDSM világa, és úgy tűnik, nem nagyon tudok meglenni nélküle, sőt nem is nagyon akarok.

Magamról annyit, hogy switch beállítottságú vagyok, sosem voltam a fájdalom adta gyönyör híve, az alázásokat, a kiszolgáltatottságot és a kihasználtságot szeretem, mikor az alárendelt oldalra kerülök. A másik végletben, amikor is én vagyok az aktív résztvevő, szeretem az enyhe kis fájdalmak okozását a jó izlés határain belül, de engem inkább a másik fél mozgási lehetőségeinek a megvonása, azaz a kötözés, szemkötözés, stb. Mindkét esetben fontos számomra a másik fél élvezete.

Mindkét szerepben jól érzem magam, és bele tudom élni magam 100%-ig, és a lehető legnagyobb élvezettel csinálom. Szeretek a maximumon teljesíteni, domként is, de subként odaadóan úgyszintén.

Nálam nem csak erről szól a dolog, vagyis nem szeretném, hogy csak erről szóljon. Leginkább egy párkapcsolatban tudom elképzelni ezt, amikor is a feleknél adott a kölcsönös bizalom, és szívesen benne vannak egymással mindig új dolgokban, ezzel is színesítve a magánéletüket. Ha itt olyanra lelek, akivel elképzelhetőnek tartom a komolyabb kapcsolatot, és megvan a kölcsönös szimpátia, annak számolnia kell vele, hogy nem csak a BDSM-ről fog szólni az ismerkedés, hiszen ezen a témán nem tud kimerülni.

Nem zárkózom el az alkalmi, és a hosszabb távú más jellegű kapcsolatoktól sem, szivesen ismerkedem, és beszélgetek bárkivel.

A magánéletemben, munkahelyen, és egyéb helyeken irányító, határozott típus vagyok, viszont a négy fal között sokszor más a helyzet. Szabadidőmben szeretek utazni, világot látni, szeretek a Kárpát-medencében kirándulgatni, sok filmet nézek, társasági típus vagyok. Dunaszerdahelyi járásban élek, közel Győr-Moson-Sopron megyéhez.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-99 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Candle, Feeding, Nippers, Public sex, Punishment

Maybe

Chastity belt, Cross-dressing, Foiling, Jeans, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Pain, Rubber, Shaving, Tickling, Tweak, Whipping bench

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Chains, Closure, Collar, Dirty talk, Domination, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Latex, Massage, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Piss, Role playing, Sadism, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Computer, concerts, Cooking, DIY, Get to know, Internet, Movie, Museum, Ping-pong, Play, Restaurant, Talking

Music

Classical, Funky, Hip-hop, Rock, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Family movie, Historical, Horror, Series, War

Books

Economy/business, Entertainment, Journals/magazines, Scientific