genezis - Submissive TV or TS

2
All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » genezis - Submissive TV or TS
genezis
43 years old, Submissive TV or TS
Residency: Hungary, Pest, Fót
Last login: 04. 24. 19:25
Registration time: 2013. 03. 09. 01:06
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Imàdom a női dominanciànak alàvetni magam és olyan utakra indulni ezáltal amik az ismeretlenbe visznek.
A feminizàció mint domináns eszköz igencsak pikáns és izgalmas módja hogy egy férfi felett atvegye egy nő az irànyitast.
.
Szóval keresek egy igényes hölgyet aki szivesen jatszadozna velem kedvére... Epitgethet szepitgethet nevelgethet használgathat, amit kreativitása szépérzéke fantàziaja perverzitasa együttesen ki tud hozni belőlem. Kreàlhatsz egy titkos barátnőt, szeretőt, jàtékszert vagy egy ultranőies transzvesztita szolgàt... Amit a fantaziàd ki tud hozni ebből. Itt az alkalom, most szabad kezet adok hogy bevezess es belenevelgess a vilàgodba es olyannà vàljak amilyenné formàlni szeretnél.
Egykét oras alkalmi felszines kis fizetős programok nem erdekelnek, de ha van egy izgalmas elképzelésed ezzel kapcsolatban talán hagyom időben és raforditasokban mélyebben elkoteleződni magam ebben a témàban. Aztan majd lesz ami lesz... nem vagyok ijedős fajta.
És a próba teszi a szerencsét.

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Chastity belt, Chinese ball, Cross, Feeding, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Piercing, Prostate massage, Sadism, Shaving, Spanking, Stocks

Exciting

Boot fetish, CBT, Chains, Closure, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, High heels, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Nipples, Other tools, Public sex, Punishment, Role playing, Stocking, Transvestitism, Vibrators