gabor75 - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » gabor75 - Submissive Male
gabor75
45 years old, Submissive Hetero Male, 184 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 10. 29. 06:15
Registration time: 2009. 02. 18. 00:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Jelenleg nem keresek partnert.

184cm, 95kg, világoskék szem, hosszú, sötétbarna haj.
Irányítható, engedelmes és szófogadó vagyok; erős lakk, bőr, latex fetisiszta és lábimádó hajlammal.

Fetisisztaként is meghatározhattam volna magam, de egyrészt a regisztrációm idején ez a kategória az oldalon még nem létezett, másrészt a szubmisszív besorolás jobban jellemez.

A szub hajlamom erősebb, mint a mazo (pontosabban: CSAK a fájdalom nem hoz lázba). Természetesen a két fogalom bennem sem választható ketté, csupán a lelki megalázás nagyobb teret kap, illetve a kezdetet, a kiindulópontot jelenti. A BDSM–ben (általában) a soft dolgok vonzanak.

Mivel még folyamatosan tanulok (gyakorlott szolgának nem mondanám magam), csupán türelmet és megértést kérek várt Úrnőmtől. Tanulni, behódolni, szolgálni szeretnék. Használjon belátása szerint.

Igényes, 35 év feletti, domináns Úrnőm keresem (hölgypár, illetve 30–as, nőies transzvesztita is lehet), aki következetes nevelésével bevezetne szigorú világába, testemet és (főleg) lelkemet hatalmában tartva tartva engedelmes szolgájává formálna.
Elsősorban komoly (D/s – ahol a fájdalom okozása és elfogadása természetes velejárója az együttléteknek, de nem elsősorban azon alapszik) kapcsolatban gondolkodom, hosszú távra, de nem zárkózom el az alkalmi együttlétektől sem, amennyiben többről nem lehet szó.

Hogy mit szeretnék? Szeretném, ha örömét lelné használatomban, a saját igényei szerint nevelve. Szeretném teljesen Úrnőmre bízni magam, teljes kiszolgáltatottságban, az Ön kényére utalva. Nekem az okoz örömet, ha boldog és elégedett Úrnőmnek tudhatom. Úgy, ahogyan az elképzelései és vágyai diktálják, amennyiben Ön is a négy fal között képzeli el ezt a kapcsolatot.


Pár szót magamról, röviden, ami nem tartozik a BDSM körébe.
Szeretem az európai és a Távol–Keleti filmeket. A szépirodalmat és a (klasszikus) sci–fit–t. A filozófiát és a történelmet. A verseket és a drámákat. A metalt és a komolyzenét (és a kettő keverékét).
Szeretem a tetoválásokat és a testékszereket. A különcséget és az extremitást (bár ez is, mint minden, szituáció– és partnerfüggő). Szeretek (majdnem) mindent, ami Távol–Keleti és főleg Japán.
Nem szeretem a kirekesztés, a megkülönböztetés, az intolerancia bármely formáját (ez nem jelenti azt, hogy mindenkit kedvelnék – ez lehetetlen is lenne). Nem szeretem a hazugságot, a képmutatást, az álszentséget és az egyéniség hiányát.
A csillagjegyeim (ha valakit esetleg érdekelne): oroszlán és nyúl.

Kis szemelvények rólam. Mivel széles az érdeklődési köröm, lehetetlen mindent felsorolni, egy kisebb listának pedig nem láttam értelmét. A részletek úgy is a találkozó(k) és a (remélt) kapcsolat alatt derülnek ki.

Köszönöm, hogy időt szakít a bemutatkozásomra és rám áldoz az idejéből.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Dominant TV or TS - Dominant Female, Dominant TV or TS - Dominant TV or TS, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant TV or TS, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist TV or TS - Dominant Female, Fetisist TV or TS - Dominant TV or TS, Fetisist TV or TS - Fetisist Female, Fetisist TV or TS - Fetisist TV or TS

Age: 35-60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breast torture, Candle, CBT, Massage

Maybe

Pens, Tickling

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Feeding, Fisting, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Internet, Movie, Museum, Reading, Talking, Theater

Music

Blue, Classical, Folk, Heavy metal, Jazz, Rock

Movies

Anime, Crimi, documentary, Drama, Fantasy, Film noir, Historical, Horror, Sci-fi, Sex/porn, Thriller, War, Western

Books

Adventure, Arts, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Poems, Scientific, Sport