gabigabigabi - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » gabigabigabi - Dominant Male
gabigabigabi
41 years old, Dominant Male, 184 cm, 81 kg
Residency: Hungary, Pest, Gödöllő
Last login: 09. 22. 19:14
Registration time: 04. 04. 00:56
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Határozott pasi vagyok, keresek egy csini lányt/nőt aki kedveli ha irányítják, illetve megalázzák. Nem szeretem a durva dolgokat, bár egy fenekelés belefér nálam is! Különösen ha engedetlen vagy!
Feltétlen engedelmességet várok el! El kell fogadnod az irányítást, ha van is saját akaratod azt az ajtón kívül kell hagynod ha velem találkozol! Egy szolgalányra van szükségem! Ha kiderül, hogy közös hullámhosszon vagyunk, és működik a közös játékunk, a későbbiek folyamán akár ide is költözhetsz, és a játékból mindennapi élet lehet! Eltartalak, nem lesz gondod semmire. Cserébe megkapod amit mindig is akartál, teljesen alárendelheted magad az Uradnak, a hét minden napján, a nap minden percében!
A szolgám folyamatosan lesi az óhajaimat! Nem néz a szemembe, csak ha parancsolom! A ruhád egy kicsi kötény, semmi más. Minden reggel te ébresztesz egy finom szopással, a spermámat az utolsó cseppig le kell nyelned! Amíg dolgozom, rendben tartod a házam, takarítasz, mosol, vacsorát főzöl mire megjövök! Ha nem tudsz főzni, majd megtanulsz! Minden este át kell adnod magad! Szeretek kikötözni, erre felkészülhetsz! Ágyhoz, székhez, asztalhoz, bármihez, hason, háton, mindenhogy. Amikor teljesen kiszolgáltatott vagy, birtokba veszem a tested! A szádat is megbaszom, ha olyan kedvem van, vagy a falhoz nyomlak és úgy kúrlak seggbe! Te pedig engedelmesen tűröd, a végén pedig megköszönöd hogy megtiszteltelek a gecimmel!
No lányok? Ki lesz a következő?

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: -40 year
Weight: 40-60 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Leather

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Film, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Lingerie, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whipping bench