frankiefeet - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » frankiefeet - Dominant Male
Viewed: 1562x
frankiefeet
66 years old, Dominant Hetero Male, 165 cm, 62 kg
Residency: Hungary, Fejér, Dunaújváros
Last login: 9 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Domináns beállítottságú kényúr keresi fájdalmat jól tűrő és lehetőleg élvező rabszolga(nő) ismeretségét, aki vágyik arra, hogy keményen megfenyítsék vétségeiért (tenyeres, talpas). Ezek a kedvenceim, de bármire nyitott vagyok pisi-kakit és vért kivéve. Nem vagyok független, csak kellemes órákra vágyom, anyagiak kizárva. Búvóhelyem sincs, örülnék, ha neked lenne.

Fájdalmat jól tűrő hölgye(ke)t keresek, aki(k) élvezi(k) a fenyítéses-vallatásos-kínzásos játékokat, főleg, ha a kezét-lábát kínozzák (tenyeres, talpalás), de más módszerekben is megegyezhetünk. Előny, ha pusztán a szado-mazo játék hangulatától, szitujától, szexuális aktus nélkül is el tudsz jutni az orgazmushoz. Búvóhelyed legyen, nekem ugyanis nincs. Várom a rabszolgajelöltek jelentkezését.

Úgy érzem, szükséges egy kis pontosítás: Inkább szado vagyok, kevésbé dom. Jobban érdekel a dolog "fizikai" vonzata, vagyis a fenyítés - kínzás eljátszása, nem a pszichikai-nevelési oldal. Ezért olyan hölgyeket keresek, akik inkább mazochisták, mint szubmisszívek. Természetesen a kínzás-fenyítés megadó elfogadásához szükséges a szubmisszívitás is, de fontos az erős mazochizmus, az erős fájdalom fegyelmezett és tiltakozás nélküli elfogadása.
Még egy pontosítás: komondottan hetero vagyok, tehát férfiak esetén kizárólag a fenyítés-kínzás érdekel, főleg a férfiak esetén feltételezhető keményebb "szint" miatt, homo-szex kizárt
Egy kis módosítás: a fenyítéseknél lehetőség van "kölcsönösségre" is. :)
A képeken én vagyok.
Az utolsó megjegyzés: '15 decembere óta Dunaújvárosban lakom, nem Gödöllőn, így értelemszerűen itt (és továbbra is Budapesten) keresek búvóhellyel rendelkező játszótársat.
Még egy megjegyzés: Volt, aki bemutatkozásomban kifogásolta a "kényúr" szót. Erről csak annyit, hogy ez csupán egy fogalmazási fordulat, természetesen nem lenne szó semmilyen "kény"-szerről, kizárólag megbeszélt és megegyezett dolgokra kerülne sor. Inkább úgy módosítanám: szado-mazo játékokra vágyó, az előbbi kategóriába tartozó férfi vagyok, aki életkora szerint lehet nevelő, tanító bácsi, szigorú apuka vagy bármilyen szerep ennek megfelelően.
Köszönöm, aki eddig elolvasta...

Partner

Singles
Submissive Female

Couples
Submissive Female - Submissive Female

Age: 18-60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian, Romanian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Collar, Cross, Electrosex, Film, Fire, Foot worship, Mazochism, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, DIY, Internet, Opera, Science

Music

Blue, Classical, Country, Rock

Movies

Romantical, Western

Books

Albums, Erotical, Novel, Scientific