forest - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » forest - Switch Male
forest
21 years old, Switch Male, 170 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 06. 24. 13:50
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
[Frissítés]:

Az oldalon az általam keresett dolgok összefoglalhatók két szóban: bizalmon alapuló emberi kapcsolat, tulajdonképp ez tartalmaz mindent ami itt fontos és ebbe tartoznak a fétisek is, mivel ehhez a fajtához érzelmek és bizalom is kell.

Néhány dolgot amit eddig megtapasztaltam a dom/sub oldalaimról: A természetemhez az irányítás áll közelebb, nem is nagyon tudatos hanem inkább ösztönös cselekedetek jellemzőek, és folyamatosan figyelemmel követném minden egyes reakciód. Ellenben ha te akarnál dominálni engem, ahhoz bizony minél jobban meg kell kötöznöd, hogy akarva akaratlanul ne vegyem át az ostort, ellenben leírhatatlan jó érzés, ha dobog a szívem az izgalomtól, hogy tehetetlen vagyok az ellen, amit tenni fogsz és fogalmam sincs, hogy mi lesz az. (Szóval nem kell tartanod se önimádattól se szolgalelkűségtől :D)

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan írj, én is írni fogok hasonló esetben. :)

Ui.: Jelenleg Budapesten tanuló egyetemista vagyok. Ha a kölcsönös szimpátia megvan, egy kávézásra, sörözésre, stb.-re szívesen vevő vagyok, kb. bármikor.
...

Kedves adatlapomra tévedt!

Ami a BDSM-et illeti (mint a szex egy különleges és sajátos fűszerezését) inkább mondanám magam nyitottnak eziránt, mint tapasztaltnak.

Fiatal vagyok, igényes (ez alap, de úgy gondolom, nem árt itt megjegyezni) és normális testalkatom van. Ez a kevésbé tartalmas része annak, hogy ki vagyok. Ami az ismerkedést illeti, inkább találkozok személyesen, mint levelezek hosszan, ennélfogva nem is írok hosszú önjellemzést. Pár szó csak: általában jól lekötnek az emberek, szeretem a társaságot, magam részéről meg próbálok sokoldalú lenni.


Switch-nek jelöltem magam, kedvelem mind a kettő szerepet. Ami kifejezetten izgat ebben a dologban, az a kikötözés/megkötözés, szeretnék technikákat is tanulni ehhez. Izgalomba hoz még nagyon a kényszerített orális szex, mind adni, mind kapni.

Azért vagyok itt, hogy élményeket és tapasztalatot szerezzek. Főleg alkalmi vagy hosszabb távú szex/bdsm -kapcsolatot keresek. Ideális esetben a partner egy megbízható beszélgetőtárs is, barát(?), akivel közös pont a BDSM. Párkapcsolatra csak nagyon kivételes esetben hajlok.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-35 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Candle, Foot worship, Punishment

Maybe

Dildos

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Dirty talk, Domination, Foiling, Latex, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Role playing, Slaps, Spanking, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Party, Reading, Science, Soccer, Talking, Theater

Music

Alternative, Folk, Heavy metal, Hip-hop, Rock, Rock'n'roll