fictionboy - Dominant Male

13
All BDSM partners » Doms, Masters » fictionboy - Dominant Male
fictionboy
32 years old, Dominant Male, 172 cm, 68 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 hours ago
Registration time: 2011. 12. 05. 22:49
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
32 éves meleg (de ezt eléggé titkoló) srác vagyok.
Átlagos testalkat, 172 cm, 68 kg, barna haj, kék szem, szőrös test, ami a külsőmet jellemzi.

Nem vagyok kifejezetten domináns alkat, inkább a szadizás izgat: csipeszek (felrakása, pöckölése, elfordítása, lerántása stb.), mellbimbókínzás, viasz, korbács, fenekelés, cbt, meztelen tornagyakorlatok, kifárasztó gyakorlatok, kötözés (de csak kötözés miatt ne keress, ha a fájdalom nem érdekel); esetleg takarítás, mosogatás, házimunka; megalázó feladatok, bár az alázás nem erősségem.

A fent felsoroltakban van is némi tapasztalatom, ilyesmihez keresek partnert szexmentes játékra, nálam fiatalabb, nem túlsúlyos, lehetőleg nem szőrös, engedelmes, mazo vagy switch srác személyében.

Többnyire hétköznap esténként érek rá és helyem is van, eszközök viszont nem nagyon...

Szexuális téren is vannak perverzióim: leginkább az erényövhordatás izgat, illetve bármi, ami az orgazmuskontroll kategóriába tartozik, úgy mint tease&denial, ruined orgasm, visszazárás erényövbe orgazmus nélkül, elélvezés után kikényszerített újabb orgazmus - de szexuális dolgokat elsősorban párkapcsolaton belül tudok elképzelni.
Viszont kapcsolatom nem volt még, és az érzelmek nélküli szex soha nem vonzott, ezért nem voltam még fiúval (lánnyal sem); na jó, egyszer egy sráccal kivertük egymásét, de ennek pont az volt a tapasztalata, hogy nekem az ilyesmi érzelmek nélkül semmit sem ad.
Tehát vagy alkalmi, szexmentes együttlét
vagy konzervatív ismerkedés (ahol persze beszélhetünk azért a perverzióinkról is), és ha több is alakul, akkor jöhetnek szóba a szexuális dolgok is.

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: -34 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (give), Closure

Maybe

Anal plays, Boot fetish, Chinese ball, Collar, Dildos, Film, Pens, Photo shooting, Prostate massage, Role playing, Slaps, Tickling, Tweak

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Cross, Domination, Electrosex, Humiliation, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Sadism, Spanking, Stocks, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Reading, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, Jazz, Pop, Reggae, rhythm'n'blues, Rock

Books

Novel, Novels, Poems