fictionboy - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » fictionboy - Dominant Male
Viewed: 3940x
fictionboy
36 years old, Dominant Gay Male, 172 cm, 64 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2011. 12. 05. 22:49
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
35 éves (állítólag kevesebbnek kinéző) meleg fiatalember vagyok.
Átlagos testalkat, 172 cm, 64 kg, barna haj, kék szem, szőrös test, ami a külsőmet jellemzi.

Röviden: nálam fiatalabb srácot keresek vagy szexmentes, alkalmi szadizásra, vagy komolyabb ismerkedésre, hogy a BDSM-et érzelmekkel együtt, kapcsolatban élhessük meg.

Mostanában megint több kamuprofilba belefutottam, úgyhogy örülnék, ha a beszélgetés, ismerkedés során hajlandó lennél valahogy igazolni magad, pl. kérésre készített kép, esetleg cam.

Részletesebben:

Szexmentes, alkalmi játékra keresek nálam fiatalabb, nem túlsúlyos, lehetőleg nem túl szőrös, engedelmes, mazo (vagy switch) srácot, srácokat.

Nem vagyok domináns alkat, inkább a szadizás jön be: mellbimbókínzás, csipeszek(!), csipeszes kínzások, játékok, feladatok, pálcázás, korbácsolás, fenekelés, viasz, meztelen tornagyakorlatok, forced workout jellegű dolgok, fárasztásos pozíciók, masszírozás (te engem és leginkább a hátam, szóval nem szexuális jelleggel), esetleg házimunka végzése. De persze minden megbeszélés, megegyezés kérdése. Kevésbé izgat a kötözés önmagában (max. valami nagyon kényelmetlen pózban), annak nálam inkább az a funkciója, hogy ne lehessen védekezni a kínzás ellen. De a kötözésnél jobban szeretem, ha a szubnak feladatokat kell teljesítenie. (egy példa a sok lehetőség közül: fekvőtámaszozás (vagy bármi egyéb tevékenység, nem muszáj pont tornázni) meztelenül, csipszekkel a testeden, álló farokkal (vagy ha azt látom, hogy izgat a helyzet, akkor nem álló farokkal) és ha nem sikerül, nem áll végig a farkad, akkor azért kapsz további büntetést.)
Az eddig említettekben van némi tapasztalatom, szexben kevésbé, de amint írtam, az alkalmi játékot úgy is szexmentesen képzelem. Annyi beleférhet, hogy a játék során kivered magadnak, de akkor az én szabályaim, utasításaim szerint.

Továbbá komolyabb ismerkedésben is benne vagyok, mert még jobb lenne a felsoroltakat érzelmekkel együtt, kapcsolatban (vagy legalább egy szoros barátságban) megélni valakivel. Ilyenkor már természetesen a szex is részét képezné a dolognak. Ebben az esetben izgatna az orgazmus kontrollálása, akár rövidtávon, pl. edging, akár hosszútávon, erényövhordatás formájában.

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: -35 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, CBT, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Dildos, Film, Pens, Slaps, Tickling, Tweak

Exciting

24/7, Bondage, Breast torture, Candle, Chastity belt, Cross, Electrosex, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Sadism, Spanking, Stocks, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Reading, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, Jazz, Pop, Reggae, rhythm'n'blues, Rock

Books

Novel, Novels, Poems