fiatal_par - Submissive/Dominant Couple

25
All BDSM partners » Couples » fiatal_par - Submissive/Dominant Couple
fiatal_par
31 years old, Submissive Male, 190 cm, 94 kg - 29 years old, Dominant Female, 175 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 07. 11. 14:50
Registration time: 2016. 02. 09. 08:47
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Jujj. Először regisztráltunk ilyen oldalra, de nagyon rémisztőek az eddigi tapasztalatok.

1. Olvasd el a bemutatkozást! Légyszi. Korhatár is van lent. Feleslegesen ír nekünk 40 feletti. Nem sikerült mindenkinek értelmeznie a leírtakat :(
2. Együtt keresünk, külön-külön nem. "
3. Megszólításnak a 'Sziasztok' tökéletes lesz, nem a hivatalban vagyunk, hogy magázódjunk.

-

Egymást szerető, fiatal pár vagyunk. Sportos, maximum 35 éves férfiakat és párokat keresünk közös (nem csak BDSM) fantáziáink megvalósítására. Tapasztalatlanok vagyunk még, először keresünk ilyen oldalon együtt. A lány inkább domináns és élvezi, ha gyötörhet. A fiú inkább sub, némi mazo hajlammal. Nem feltétlen szexre keresünk, és nem csak BDSM-re. egyelőre inkább erotikus helyzeteket, játékokat tartanánk megvalósíthatónak. Például:

- A lány szívesen sztriptízelne néhány idegen férfi előtt, persze a fiú jelenlétében. Azt, hogy ennél több történne-e, a helyzet és kizárólag a lány döntésének függvénye - de szereti felhúzni a férfiakat. Könnyen lehet, hogy elsőre ez is bőven elég lenne.

- A lány szívesen kínozná meg kicsit a fiút nyilvánosan (a barátját, nem téged!!!), mások előtt (akik csak passzívan szemlélnék a történéseket). Itt a közönség lehet egy másik pár, kisebb társaság, több lány; szóval nincsenek komoly megkötések.

- Izgalmasnak találjuk a cuckoldot is, de ezt majd idővel, és egy megfelelő partnerrel próbálnánk ki talán, ha kipróbáljuk valaha.

- A lány esetleg keres kizárólag sub lányt is.

Ha levelet írsz, akkor írd le a Te elképzeléseidet, mert nyitottak lehetünk rá. A levél tárgy mezőjébe kizárólag a 'szövegértés' szót írd. Ebből tudjuk, hogy érdemes lehet beszélnünk Veled, mert nem csak a saját vágyaid izgatnak, hanem a mieink is, és így elolvastad a bemutatkozásunkat. Ahogy látod, mi is összehoztunk pár mondatot, ezt a képességet leendő partnereinktől is elvárjuk. Mutass képet (egész alakos képet, amin az arcod látható - kölcsönös szimpátia esetén a válaszlevélben ezt mi is megtesszük).

A profilt közösen kezeljük, de együtt válaszolunk a levelekre, ezért lehet, hogy azt látod, hogy már olvastuk, de csak 1-2 nap múlva kapsz választ. Nem sietünk sehova, így előny, ha egy ideig levelezni is hajlandó vagy. Egyelőre ennyi, majd még bővítjük, meg képek is lesznek. Nem vagyunk beképzeltek, de ezt a néhány kikötést muszáj volt rögzíteni - értelmes, játékos, megbízható partnereket keresünk.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Fetisist Female, Fetisist Male, Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Age: -35 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian