ff54 - Dominant Male

11
All BDSM partners » Doms, Masters » ff54 - Dominant Male
ff54
60 years old, Dominant Male, 180 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 09. 11. 16:13
Registration time: 2012. 04. 08. 11:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (5 Rate)
Mostanában az érzelmek felé is nyitottan, egy olyan sub-mazo nőt keresek - életkortól függetlenül -, aki el tudja fogadni, hogy az ötvenes éveim vége felé járok,( de úgy érzem, még fiatalos vagyok), aki tolerálja, hogy egy nyitott házasság-szerű kapcsolatban élek. Akinek a vágyai között hasonlók szerepelnek, mint amiket én megjelöltem a saját listámon.
Egyébként szeretek olvasni, kedvelem a jó filmeket és a művészetek egyéb ágait, érzékeny vagyok, már tapasztalt, toleráns, gátlástalan, kicsit szexmániás, enyhén biszex, ha úgy adódik a többes felé is nyitott.
Egyszerűen élvezem ezt a játékot. Nagyon megtetszett, és vonz, hogy mennyire mélyre lehet benne menni, milyen végtelen számú lehetőséget kínál. Szóval szívesen és élvezettel játszom tök kezdővel is, de bármilyen szintbe be tudok kapcsolódni - legfeljebb ismét tanulok valami újat is :))
Megtapasztaltam, hogy tényleg ahány ember, annyiféle BDSM van, ami ráadásul még az időben (találkozóról-találkozóra) is folyamatosan változik. Ezért nyitott vagyok mások és a saját új érzéseim felé is.
Nem keresek görcsösen, de mióta tudom, hogy a BDSM izgalmasabb, mint a hagyományos szex, így már nem szeretnék lemondani róla.
Szóval, nagyon tudnék élvezni egy jó fej sub-mazo nőt, akinek sok mindent megtennék, hogy azt érezze: neki meg épp én hiányoztam.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Submissive Male

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Boot fetish, Chastity belt, Diaper, Feeding, Film, Pens, Photo shooting, Tickling

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench