felicity - Submissive Female

36
All BDSM partners » Slavegirls » felicity - Submissive Female
felicity
21 years old, Submissive Female, 160 cm
Residency: Hungary, Vas
Last login: 06. 29. 12:34
Registration time: 2013. 01. 02. 03:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
UPDATE: azt hiszem, megtaláltam. Legalábbis szeretnék őszintén bízni benne, hogy így van. Szóval most nem keresek semmilyen formában, és mivel szörnyen maradi és monogám vagyok, így kifejezetten ismerkedési céllal nem bonyolódnék komolyabb levelezésbe sem. :)
-
Elvont vagyok, művészlélek. Olyan, aki szeret nagyokat álmodni, aztán felébredve valóra váltani őket. Aki szeret hinni a tündérmesékben, a szivárvány lábánál lévő kincsben, a szőke hercegben fehér lovon. Néha hisztis és toporzékoló, máskor a világ apró csodáit tátott szájjal figyelő. Bohóc, mások szerint jó humorú. Gyermeteg, néha már-már gyerekes.
Máskor határozott, aki kézben tarjta az életét. Irányító, parancsolgató, tipikus főnök. Precíz, pontos és maximalista, aki csak azt hiszi el, amit a saját szemével lát. Nem megvezethető vagy megalkuvó, de ha kell kompromisszumra képes.
Aggódó, figyelmes, kissé talán anyáskodó. Szerető és szerethető. Bocsánatkérő és megbocsájtani képes. Odaadó. Életvidám, jó kedélyű, aki egy hosszú, pörgős, fárasztó nap után is tud mosolyogni. Egyszer felelősségteljes, máskor meggondolatlan. Olyan, aki változtat, ha valami nem jó. Kiszámíthatatlan, valódi két lábon járó időzített bomba, ami bármelyik pillanatban robbanhat.
Udvarias és tahó. Kedves, ám alkalmanként érzéketlen és bunkó. Bátor, mégis gyáva. Őszinte. Nyitott a világra. Egyszerre végtelenül egyszerű és ijesztően bonyolult. Kétszínűséget és hazugságot elítélő, de nem előítéletes. Kíváncsi. Gyorsan alkalmazkodó. Hangulatember. Végletes. Ellentétekkel teli.
Egy igazi kaméleon.
Az vagyok, amit kihozol belőlem.

> Nem keresek, ám nem zárkózom el, ha találok. A léc nincs túl alacsonyan, de túl magasan sem, és nem vagyok hajlandó azért harcolni, hogy Te megugord... ez a saját döntésed.
> A bizalmamat tizedmásodpercek alatt el lehet játszani, úgyhogy ne próbálj etetni... hidd el, rájövök.
> Ha néhány napig nem válaszolok, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is akarok, ám ha a 2-3. leveled is "süket fülekre" talál, vagy hetek múlva sem jelzek vissza annak oka van.
> EMBERT keresek. Nem érdekel, ha "képzett dom vagy", hogy 25 centis a bráner, vagy az, hogy milyen keményen basznál meg. Véleményem szerint ha emberemre találok ezek a vágyak már összeegyeztethetők.
Milyen embert? Olyat, aki nem lép le az első problémánál, aki nem ijed meg, ha dolgozni kell egy kapcsolatért, akihez odabújhatok a vihar alatt ha félek, aki nem áll bele az értelmetlen vitákba, aki nem csupa kirakat meg klisé, hanem mélység is, és nem ijed meg a hosszú távra tervezéstől.
Alkalmi kapcsolat vagy hosszabb távú, de csak szexről szóló dolgok felejtősek, ilyen céllal ne is pazaroljuk egymás idejét.
Beszélgetni nyilván lehet.

+1: ami még felejtős: nem vagyok mazochista, nem extrém mértékű fájdalmat keresek, az elektrotól a hányinger kerülget, a maradandó nyomok taszítanak, a fekáliáktól szimplán undorodom, tűkkel és vérrel pedig találkozom a mindennapjaim során elég sűrűn ahhoz, hogy az ágyban már ne legyen rá szükségem. Ha számodra valamelyik hiánya elképzelhetetlen... nos, abban az esetben nem egymást keressük.
Még valami: az ilyen jellegű dolgok nálam kizárólag szexben érdekesek, egyfajta fűszerként, különleges bizalmi viszonyként gondolok rá, illetve a D/s viszony nagyon minimálisan (szinte észrevehetetlenül) jellemző a kapcsolataimban. Tehát nem fogok parancsra egész nap térden mászni, és nem fogok parancsra ugrabugrálni semmilyen okból senkinek.
Ideig-óráig is csak annak, aki érdemes rá, aki el tudja érni, hogy én is akarjam.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: -35 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, concerts, Cooking, Fitness, Get to know, Horseriding, Play, Playing music, Reading, Talking

Music

Alternative, Drum'n'bass, Goa, Jazz, Punk, Reggae, ska

Movies

Comedy, Crimi, documentary, Drama, Historical, Musical, Romantical, Series, Tale, Thriller, War

Books

Economy/business, Entertainment, Erotical, Gastronomy, Health, Novel, Novels, Sport, Youth